Dina bokmärken
Flygande spel online

Flygande spel online

Du kan flyga i en dröm, och du kan öppna online-spelet Fly och spela dem gratis från skalan och mångfald. Du kan lätt bli en fågel, och privata vingar kommer att fånga vindströmmar. Eller uppleva glädje av flygningen på vingar segelflygplan. Starta en drake eller modellflygplan. Vi har en sport och stridsflygplan, liksom rymdraketer och fantastiska sätt att flygning. Accelerationen kan ställas in katapult eller hoppa på en studsmatta. Hoppa med fallskärm och försöker planera i en cirkel på marken – Detta är ditt mål. Och en helikopter sprayberedning för att släcka branden.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Flyg Spel efter kategori:

Flying Spel – gärna kille

Flygande spel online

Man har länge insett sin dröm att flyga, men är fortfarande letar efter nya sätt att höja sig över marken. Flygande spel, är ett alternativ till den här killen och tillgänglig för alla. Då kommer alla att kunna bli en pilot på flygplan, eller förvandlas till en fågel att äga vingar att dissekera utrymmet ovanför marken.
version av spelet online Flying med oss ​​tillräckligt, så att du kan njuta av en långvarig dröm om mänskligheten.

  • lotsade flygplan, helikoptrar och rymdraketer
  • fallskärmar
  • soar på påskyndar av segelflygplan
  • Använd katapulten
  • Förvandlas till skapandet av vingen
  • testflygning med en kraftfull accelerator

Fött att gå också, vill flyga

Flygande spel online

Flygande spel online Inte alla fåglar kan flyga, även om de har vingar, såsom pingviner, höns och företrädare för de "onda fåglar". Men då vill de uppleva glädjen av flyg. Så de komma på sätt att klättra upp. Angry Birds är vana vid detta slangbella, och mycket framgångsrikt. Varje fågel blir en projektil när hennes vänner ger den accelererade med hjälp av den här enheten. En pingvin arg Yeti, och nu är han kastar dem i luften bat.
Även djur har anpassat sig flyga som bara ska gå på marken. Grannar björnar används för att katapult detta, men de måste ta hänsyn till flygning från en höjd av kröp om deras Skogshuggare skogen med sin vassa yxa.
Håll dig uppdaterad med sådan klass och människor – hoppa på en studsmatta, trampolin eller med hjälp av en katapult, kan du uppleva glädjen i en kort flygning, och under ett hopp i luften för att fånga samla bonus objekt.
fortsatte att spela Flying nätet, och ta ut i rymden med superhjältar för att hjälpa dem att falla till marken för att stoppa kometen eller stöta bort utlänningar. Men de gillar drakarna attackera byborna, och du kan hantera dessa legendariska rovdjur under strafing. Eller gå till erövringen av stjärnorna med Belka och Strelka – De första hund-astronauter.
Självklart har vi och spelet Flying på flygplan, det är det första du lägger märke till pojkarna i denna kategori. Vi har soldater och passagerarplan. Hantera militär utrustning, måste du utföra spaningsuppdrag och släppa bomber på fienden och lämna fiendens eld. &Nbsp;

Flygande spel online

Flygande spel online och hantera civila flygplan är också ansvarig, eftersom du säkerheten för många passagerare. När vädret blev dåligt, får du i snön, åska eller storm, hålla den tunga bilen kommer inte att bli lätt.
På helikoptern måste du släcka bränder, evakuera sårade, rädda människor från farliga skador sprutgödningsmedel, och även slåss. Det är också möjligt att leverera den första helikoptern till önskad punkt, och sedan byta till fallskärmshopparen och hoppa till anvisad plats, slåss i luften med vinden, som försöker att bära dig bort.

Spel Flyga över frågan flygcertifikat

Pilot av någon teknik vi kan bli ett. Ja det teknik – du kan flyga fe, pegasus, liten fågel, bi, bevingade hästar, för innan du gratis spel Flying. Förutom flygningen, har varje spel de nya uppgifterna, och det visar spelet till en spännande show. Föreställ dig själv samtidigt som man undviker korseld, siktar på en typ av artefakt, rädd för att bli påkörd av ett fragment av en asteroid, och försöka skjuta mer fientliga enheter. Och för den skull spelet poäng och ett nytt rekord. Och om du spelar tillsammans, spänning och entusiasm garanteras. Kan inte tro det, bara prova själv.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more