Dina bokmärken
Spel för pojkar

Spel för pojkar

Racing, voynushki, slåss, äventyr, konstruktion, sport – alla online-spel för pojkar. Här kan du spela, döda monster, främlingar, eller bara fiender fiende bataljon. Bygga ett slott, rekrytera soldater styra roboten. Det är helt hänsynslösa leksaker, där ett hav av blod och förstörelse. Du kan bli en prickskytt eller en bounty hunter, ninjor kamikaze och transformator. Ta en hel del fallskärmshoppning och driv tankar, men med Superman utföra hjältedåd. Sedan gå på en resa och upptäcka en ny galax.

4.1 1 2 3 4 5 (Total 13)

Spel för pojkar efter kategori:

Spel för pojkar – våra krig är säkra

Spel för pojkar Spel för pojkar Vad är de flesta pojkar kär? Visst, bollspel, vinter aktiv munterhet, voynushki imaginära äventyr. De gillar att ta risker, att lyftas upp och slåss. Allt detta och mer förberedda spel för pojkar på nätet.


Vi har vapen av olika kaliber och kraft från primitiva klubbar, slangbellor och huliganism till disintegrator laserinstallationer molekyl i rymdfarkoster. Vi har organiserat för dig slåss med drakar, men de kan vara ganska tama, och de kommer att hjälpa dig i striden med andra monster.

 

Försvara din slott och torn, bygga robotar i omkrets. Starta en raket i rymden, letar efter nya planeter och installera dem deras dominans. Eller som ingåtts med de nya grannarna i fredsfördraget och Naladte handelsförbindelser.


Visa din styrka i boxning, karate, eller gå till de virtuella gatorna vimlar av gäng av ligister. Alla objekt blir ditt vapen, och en måste stå mot laget. Även skol korridorerna är inte säkert, eftersom eleverna delades in i grupper och kämpar sinsemellan. Skydda ditt område från invasionen av arroganta främlingar.


Spel för pojkar Spel för pojkar Be pirater – storm hav och fredliga fartyg. Ta bordade fartyg, utforska skattkarta grävt skatter, men inte trampa på de minerade områden. Ordna gunfight vapen, kastar kärnan i ett fiendeskepp, och spela i en riktig sjöslag.

  Få i sporten

Välj år, sportutrustning och du kommer att vara fullt utrustade för alla förhållanden. Racing från mycket enkla till tävlingarna i framtiden vända en tråkig kväll timmar av spänning, särskilt om inbjuden att spela en annan. Spåret kommer att vara staden, automatisk spårning, berg, vatten utrymmen, luftrum och jordbruksmark.
Erövra snöiga backar skidåkning, snowboard, pulka och kälke. Skjuta på mål, spela tennis stora och små, att kasta bollen i korgen, eller lära sig att spela beachvolleyboll. I längdhopp, stavhopp och bli en långdistanslöpare, och när trött på aktiva sport, spela bordsfotboll eller biljard.

Spel för pojkar Spel för pojkar Om du vill ha äventyr, vara beredd på allt

Äventyrsspel för pojkar kan fortfarande kallas Adventure. Mot bakgrund av en av karaktärerna kan gå på jakt efter vägen hem, och du kan glömma bekvämligheten i ett hem och strävar efter att gå där faran.
Om du inte är rädd för förrädiska vampyrer, zombies, varulvar och kosmitov, ut på vägarna, även om du inte har några vapen – på väg nödvändigtvis något dök upp. Eld och vatten, Papa Louis, Mario och Sonic, McCoy, humorbokhjältar, och många andra modiga hjältar kämpar mot farliga varelser, samla artefakter, lösa pussel, labyrinter passera.

Online-spel för pojkar i alla åldrar

Ibland småpojkar som försöker att verka äldre och ta upp utmanande kul med ett antal komplicerade regler, inställningar och kontrollmetoder. Men vuxna inte har något emot spelarna har roligt i flash leksak med ett minimum av konventioner och snabb passage, humor och barnslig naivitet. Spel för pojkar på vår webbplats tillåter, utan undantag, alla spelare hitta sin riktning, antingen

  • Fly
  • Bekämpning
  • Logiska spel
  • äventyr
  • ekonomiska strategin
  • Sport
  • Robotar
  • Inspelnings
  • äventyr

Alla rubriker uppdateras ständigt underhållande nyheter, vilket naturligtvis, tillgängliga för dig gratis. Vi önskar dig en intressant tidsfördriv, men när du spelar, fortsätter vi att leta efter vad du ändå överraska.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more