Dina bokmärken
Spel för tjejer

Spel för tjejer

Innan du gratis onlinespel för flickor: matlagning, mode, leksaker, sjukhus, företag och andra. I varje spel är intressant och användbart, eftersom med dem får du en ovärderlig erfarenhet. Varje spel innehåller ytterligare jobb eller själv blir en mini-spel. Du väntar på äventyr med Monster High, Winx bedrifter, kulinariska mästerverk med Su, handarbete med Dr plysch. Dora hjälper dig att hitta objekt med gris Peppy roligt plaska omkring i vattenpölarna. Ta hand om barnen och zveryata, bygga gården och upptäck yrket av en läkare, en lärare, en sekreterare, säljare, formgivare och designer.

4 1 2 3 4 5 (Total 15)

Spel för tjejer efter kategori:

Online-spel för flickor och ndash; område av romantik och mode

Spel för tjejer Spel för tjejer

Naturligtvis moderna tjejer är intresserade av olika aspekter av livet, de har en hel del nya hobbies, och de är inte sämre än pojkar i idrott, konstruktion, äventyrslusta. Men de inte glömma de vanliga saker: laga mat, mode, koketteri. Dessutom har dessa områden blivit mer mångskiftande, och kombinera flera riktningar. Till exempel, samla makeup hjältinna driver en rosa Cadillac i kuperad terräng, övervinna hinder, och att samla juveler, hon var tvungen att förstöra alla monster.
Spel för flickor på nätet svarar för en mängd olika smaker och intressen i den nuvarande generationen av amasonerna som kan stå upp för dig själv, spara varandra och vara flexibel logik förvirrande situation. Kom ihåg Winx feer – ett utmärkt exempel på de snygga tjejerna redo i fara kasta ett monster, rädda invånarna i världen, och sedan gå till Solon skönhet och rätt manikyr, måla håret, makeup och välj uppdateringen moderiktiga kläder.

En mängd olika ämnen för de mångfacetterade natur

Gratis spel för flickor är fulla av berättelser för framtida affärs damer och hemmafruar. Detta är ett stort område att träna i barnuppfostran, bakning, bygga upp ett nätverk av butiker, avelsdjur, bröllop. Varje händelse kräver uthållighet, exakt överensstämmelse med reglerna för logik och god reaktion. Vi erbjuder en rik samling av kul för alla.

  • Ekonomiska simulatorer introduceras till den ekonomiska sidan av verksamheten. På enkla exempel, får du lära dig vad begreppet som föreskrivs i den grundläggande principen om ett framgångsrikt företag. Naturligtvis är detta inte en handelshögskola, men det är viktigt att inte bara kunskapsekonomin, är det viktigt att förstå önskningar hos de människor som vänder sig till dig för varor eller tjänster. Attraktiv, elegant inredda Café och varierad meny, välkomnande leende var och noggrannhet ordern är också viktigt.
  • Vi vet hur man njuta av att spela spelet för flickor drömmande. Dina fantasier kommer till liv i en virtuell saga där du är huvudpersonen. Bli en prinsessa, en sjöjungfru, en student av Monster High School, en fe eller en hjältinna av serien. Vi har skapat för dig en hel del klänningar och smycken, och du måste bara prova dem.
  • Här är en romantisk spel. Om du är ett fan av Harry Potter eller Edward Cullen, varför inte gå ut med honom och inte känna kyssen av en nära anhörig? Du kan också komma med sina kläder och frisyr.
  • Spel för tjejer Spel för tjejer Flickor är medkännande och inte kommer att lämna i sticket som är dåliga. Online-spel för flickor med medicinsk inriktning tanke och är redo att förvandla dig till en erfaren kirurg eller unga, sexig sjuksköterska med en spruta klar. Som läkare och ta bort den bortskämda tänder blindtarmsinflammation patienter darn sår, ta bort splitter, ge synen, minska en lederna och tillämpa gips på sprickorna.
  • Pusselspel kommer att stärka ditt sinne och göra ännu mer populär i bolaget. Med dessa roliga du lära sig nya ord, lära sig några främmande språk, dra upp matte, kunna hitta lösningar även i de mest invecklade situationer och klicka pussel ibland.
  • God mat kommer att rädda världen, men först är det nödvändigt att bemästra spelet med en mängd olika kulinariska recept. &Nbsp;

I en värld av ljusa färger

När det finns en flicka, är i ett upplopp av färg och komfort. De förvandla ett rum, sy kläder, och det kommer att överraska klippa, duka. Öppna en leksak för flickor, och du befinner dig i en regnbåge av färger, få varma leenden. Alla utformade för gott humör, mycket roligt, en mängd bilder, berättelser och teman.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more