Dina bokmärken
Spel för barn

Spel för barn

du hälsade Smeshariki Doctor Plysch, Dora och Diego, Tom och Jerry, Fixico, lamm Sean och andra, eftersom det är på väg, där du kommer att spela gratis onlinespel för barn. Roligt, roliga karaktärer har förberett en hel del nya aktiviteter som du har tid att lära sig. Lös pussel, samla föremål, leta efter vägen hem, och lämnar rummet. Du väntar på uppdrag och sökning, målarböcker, pussel och tagg. Du kan få poäng genom att spela bollar och memorera musikaliska ljud. För du kommer att dansa robotar Fijit Friends, en lycklig apa, måste du heja sig genom att utföra flera uppgifter.

4.2 1 2 3 4 5 (Total 11)

Spel för barn efter kategori:

Barn Spel Online för små, men udalenky

Spel för barn Spel för barn datorer, tabletter, smarta telefoner har upphört att vara exklusivt för vuxna leksaker. Barnen behärskar dem med häpnadsväckande hastighet, och att det hade något att göra inne i virtuella rymden utformad för barn spel.


Det är alltid färgstark, provocerande, rolig musik, vilket ger njutning och samtidigt nytta. Att bo i denna kategori, kommer du att kunna delta i tävlingar, bygga ett hus, bygga en gård, och barn kommer att lära sig grunderna i matematik och bokstäver, färger och former för att för varje rätt svar att höra beröm.

Vi måste spela det

Spel för barn på nätet delas in i gängorna, för att göra det lättare att hitta roliga, som motsvarar den nuvarande stämningen.

  • Färgning av pappers album djärvt steg in i världen av modern teknik. &Nbsp;

Nu är det möjligt att måla små djur, bilar, robotar, feer, dockor och seriefigurer en magisk pensel, doppa den i en rik palett av färger. Men detta är inte tillräckligt, och du kommer att få ytterligare uppdrag. Till exempel notera bilden, och sedan upprepa det i sina egna färger. Ta bort alla färger lätt suddgummi eller helt enkelt använda ovanpå den andra, och det kommer att ersättas automatiskt. Bakgrund kan vara ytterligare dekorera med gnistrar, och mönstret tryckt på skrivaren.

  • För att utveckla en produkt av särskild betydelse. &Nbsp;

Deras föräldrar är mycket förtjust i barn, det är en stor hjälp i den omfattande studien. Här kan du lära dig ljud, musik, tangentbordslayout, namn på föremål och djur. Genom att samla pussel, eller tag, barn lär sig att identifiera former och göra en enda bildelement.

  • Spel för barn tre i rad ta en ledande position i kategorin. Mousserande färgade bitar uppradade, och det kommer att ge dig spelpoäng.
  • De uppdrag och dolda föremål göra dem uppmärksamma. Att hålla sig inom den tilldelade minut, snabbt hitta lösningar på uppgifterna.
  • Att ta hand om husdjur ingjuta vänlighet och undervisa ansvar. Det finns också en virtuell version av Tamagotchi, där du kan söka efter dinosaurier, kyckling och även kosmiska elever såsom Pou.
  • presenterar en rolig semester tema. Vem skulle inte vill klä upp en julgran på sommaren och leta efter presenter, tillsammans med älvor och Santa Claus att hjälpa späda sötman av barn? Halloween är intressant att komma upp outfit, skär ett ansikte i en pumpa, koka teman rätter.
  • Sportspel erbjuder en skottkärra ras, kampsport med Teenage Mutant Ninja Turtles och Naruto, air hockey med den lilla musen Musse, Sponge Bob och basket till fotboll och huvuden.
  • Äventyr med Dora och Diego, valp patrull, Tom och Jerry, Scooby Doo och andra välkända karaktärer aldrig tar slut.

Spel för pojkar och flickor

Spel för barn Spel för barn Ta reda på vad talaren tänker kanin och katten Tom, hitta påskägg, ta ett dopp i en pool av gris Peppa hjälpa Masha lösta exempel, och Rödluvan undvika grå volchischem. Vi har i beredskap mode spel för flickor och pojkar Skytte. Du väntar på de bästa spelprodukter på olika ämnen, eftersom det är en tid att vara aktiv och ha tid att bygga. Du hittar seriefigurer och serietidningar, som lämnade en hel del idéer.


Detta avsnitt kan jämföras med kistan av skatter, där de sammanflätade ljusa och roliga historier. Det verkar som om det inte finns någon botten, när nya objekt anländer hela tiden, och återigen har möjlighet att lära sig något intressant. Här samexisterar färgade ponnyer och vilda djur, invånarna i undervattensvärlden och utrymme, och från Lego du själv kan samla allt från byggnader och maskiner till människor och drakar.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more