Dina bokmärken
Logic spel online

Logic spel online

Logic hjälper oss att fatta rätt beslut, och gratis onlinespel logisk ndash; Spela på skoj och utveckla befintliga kunskaper. Endast med hjälp av logik du kommer att spendera familj av får till huset, hjälpa snigeln Bob tid att komma till skalet farfar, skydda pålitligt ditt slott, kommer att packa skatten i en grotta med glimten och lite, och många premnozhestvo tid vinna på Tre i rad, kartor, sjöslag och schack . Logik – är förmågan att planera och förutse. Hon begåvas med nyfikna människor, och denna kvalitet kan ständigt förbättras med nya coaching jobb.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Logik spel efter kategori:

Logic Spel på nätet för alla tillfällen

Logic spel online Även spelare som föredrar aktiva spel med strider och äventyr, älskar att spela spel online gratis logik. Även om de inte delta i denna speciella kategori i deras främsta fritidssysselsättningar är alltid ett element av logiska problem. Ingen rullator är inte utan någon mekanism för att samla jobb, eller köra för att markera labyrinten design. Ingen logik kan inte besegra fienden, och inte att hitta en lämplig skjutplats. Även försvara slottet måste armén placeras i utkanterna så att fienden på ett område som omfattas av brand.
onlinespel Puzzle diskret lära flexibel tänkande. Med dem får du lära dig hur du väljer rätt taktik efter, förutse resultatet. Och för att göra vetenskap intressanta spel presenteras i en mängd olika ämnen.

  • Klassiska: pjäser och schack, mahjong, linje, Sudoku, Tre i rad, sjöslag
  • Gathe Pipeline och mekanismer, alkemi
  • Pussel och tag
  • Passage av labyrinten
  • Spelet
  • Start objekt: Katapult, rikoschett, flytta struktur
  • Sök: objekt utgång

Vi vet att du kommer att njuta

Logic spel online

Logic spel online Detta är den kolumn där mysig känsla, flickor och pojkar. Varje krävande smak kommer att vara nöjda, eftersom vi kan spela pusselspel för fria tänkare nybörjare och experter från det rationella sinnet.
Ungdomarna kan bygga en järnväg tåg guide på duken samtidigt undvika kollisioner; landa planet på flygplatsen; manövrera mellan meteoriter faller rymdfärjan. Eller gå till förhistorisk tid, när dinosaurierna härskade och spara utläggning av ägg av förstörelsen av den sista ödla. De lär sig också av det fysiska lagar ställer många saker och gett ny kunskap, beräkna hastighet och riktning av föremål som de har nått målet.
Pusselspel för flickor kommer att göra processen för omvandling eller skörda hjälpsam. Innan du prova en klänning, måste det först finnas i rummet, där en massa saker utan honom. Samtidigt, och order hover, sprida saker på hyllorna, lådor, klädhängare och sängbord.
Mycket unga spelare har upphittade föremål återvända till sina platser. Som framgår i rummet såg ut som en leksak slinga, skicka tillbaka genom att dra med musen. Lektion observation du gör, och om du skynda dig och träffa i tid, kommer det att ge ytterligare fördelar.

Heroes logik spel väntar på dig

Logic spel online Logic spel online

Det är trevligt att träffa seriefigurer, serietidning, manga och anime, eller se nya karaktärer som drömmer att träffa dig.
Fixico visa sitt hem och undervisa reparationstekniker, som förbinder dess detaljer. I snigel Bob är en hel del oavslutade ärenden och han är glad om du erbjuder din hjälp. Ibland blir förvirrad och vet inte hur man hittar den rätta vägen. I Var är My Water Problem med rör och ndash; de täppa upp och korrodera, och han älskar att simma. Hjälpa honom att fixa alla problem genom att spela pusselspel online gratis.
Får och återigen förlorade mot dem många hinder! Dina tips hjälper att kyla dem att komma ur trubbel och hitta sin väg hem. Du kommer att bli underhållna av The Simpsons, Smeshariki, svamp Bob, utlänningen Pou, Peppa gris, björnar och många andra grannar.
Alla borde vara på något sätt hjälpa dem att fastställa pussel, kom ihåg placeringen av bilder eller en kombination, att dra sig ur labyrinten och rätt teknik. En hel del arbete, men ... Är ett spel, det här jobbet? Så ha kul under dagen, morgon och kväll, vardagar och helger, på helgdagar och efter gjorde lektionerna när som helst på året. När allt kommer omkring, att vara smart, så cool, och det är lätt att vara med oss!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more