Dina bokmärken
bubbla spel

bubbla spel

Lekplatsen är full av färgade bubblor, godis, smycken, bilder och ndash; är vinkade dig att spela gratis onlinespel bollar. De visas på toppen av spelområdet, eller rotera på axeln av ormen fly. Varje spel kräver logik, snabbhet och precision. Bollar kommer att köra ifrån dig i labyrinten, men andra behöver hjälp att komma ur fällan. För detta ändamål är att hitta ett sätt att förstöra den och ndash; slå strukturen på rätt plats, kommer du att se hur resten av detaljerna, också faller. Här hittar du alternativ för Zuma, Lines 98, skatterna i Atlantis, och äventyr Fuzzies.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 11)

bubbla spel efter kategori:

Balls spel – Det är en hel filosofi

Bubbla spel online Bubbla spel online Alla har länge vetat att de bollar att spela online beroende alla som är på Internet. De kan spela inte bara på nätet, utan också för att ladda ner till din dator, surfplatta och mobiltelefon, till att omfatta rätt ögonblick. Cheferna har länge vetat att deras anställda arbetar på kontoret under en tid spenderar på lik av leksaker och har inget emot det, om arbetet inte lider. Dessutom cheferna själva glad att spendera tid skytte och ordna bollar på spelplanen. Fastnat i en hiss linje eller – tills det är dags att släppa eller köpa, varför inte tillbringa tid undrar, – kulor att spela online? En vän är sen till ett möte? Komma till undsättning av alla samma bollar.

Det är enkel i sin essens roliga som kan fånga uppmärksamheten. Det hela börjar med elementära åtgärder, men så småningom nivåerna blir mer komplexa och intjänade bonus innebära nya möjligheter. Alla bollar spel som bygger på flera igenkännbara principer:

  • orm på likheten av spelet Zuma
  • Forming rader av kulor
  • Förstörelsen av dem med hjälp av pistolen

Välj hur spelet

Som ni har sett, kan du spela på olika sätt, och alla av dem är lika beskrivs på vår hemsida. Det är inte att någon variant av intressant, eftersom alla har sin egen egenhet. Bollar kan köra en orm, vred sig och försöker gömma sig i huset. Det agerar som Zuma och hennes kul. Men du bör inte låta kulorna uppradade i en kedja nådde skydd. Har du en pistol, laddad med färgade bubblor, så att de skjuter dig och gruppen, som sammanfaller med färgen på ditt skal. Och när kommer att tjäna några privilegier, kan du använda bollar-bomber, blandare, och andra.
Du kan spela bollar gratis, arrangera dem på plats för att bygga en grupp av samma färg. Det kan vara rak och den streckade linjen. Fäst kursiv invändningar, flytta den närmare monokrom ackumulering bollar. Det är önskvärt att detta kluster var talrikare – så du tjänar mer poäng, utföra ytterligare uppgifter och snabbt komma till slutförandet av dess användbara funktioner. Som sådana föremål kan inte bara fungera som pärlor, men de flesta några bilder. Och om vissa leksaker ser enkel, är spelet verkligen behövs i andra analytiskt sinne. Ett exempel är den version av Lines 98.

 

Bubbla spel online Bubbla spel online

Återigen, under spel bollar på nätet, behöver vi en pistol eller något liknande denna pistol. Men nu våra bollar statiska och visas högst upp på skärmen. Det är nödvändigt att förstöra en enda färggrupp, som en ny. Misslyckad skott bara förvärra situationen, alla frukterna av de nya objekten. Men skytt rensa området och få en massa poäng. I stället för bollar kan tjäna en mängd olika ansikten, frukt, hjärtan, små djur, kuber, smycken.

Ge varje dator spel bollar!

Som ett sådant sätt att ha kul som allt, gameplay alternativ är oräkneliga. Du kan även bli beroende av icke-traditionella versioner i roliga bollar. Du vet, det är omöjligt att bryta sig loss från processen att smälla bubbelplast förpackningar, och nu presenteras i onlineversionen.
Det är möjligt att fånga bubblor med sjöjungfrun i luften – ballonger, spela med de utrymmes bollar, neon skivor och spela biljard eller extrem version av bowling. Det kan också vara snöbollar, bomber och zombie bollar. Trådar är utformade för de mest olika miljöer: de antika templen, förlorade världar, exotiska länder, den antika staden, Olympia och andra gudar.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more