Dina bokmärken
Strategispel

Strategispel

Strategispel – populäraste kolumner. Här kärlek är gratis att spela, flickor och pojkar, föräldrar är inte heller främmande för att de virtuella kampen arméer, vilket återspeglar fienden. Förutom de klassiska simulatorer, produkter baserade på flash njuta av uppmärksamhet. Handlingen börjar omedelbart efter de smärre justeringar, och händelserna omedelbart ta fart. Ordna robotar på byggnader, stänga fienden vägen till huvudobjektet, förstöra alla typer av monster och utlänningar, men fredliga alternativ du skapa, kontrollera apparater, byggnad, människor – Även här behöver vi en strategi.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Strategispel efter kategori:

Strategispel tillgängliga gratis för alla

Strategispel Strategispel Eftersom en viss sak, alltid ha en plan, hur man startar och vad som komma skall. Annars, inte på något sätt, för då börjar kaos, och ingenting kan inte lämnas ut. Öppna strategispel gratis, för att göra planeringsprocessen mer explicit, och ett exempel på ett spel för att lära sig att kontrollera situationen, be henne egen regi.
Vi har utmärkta simuleringar av olika områden för att tillgodose pojkar och flickor i alla åldrar. Och de själva är oeniga om strategin

  • Militär Strategiska
  • ekonomiska strategin

Militär Theatre sätter hans pjäser

Kriget är inte bara en skytt och komplicerad mekanism, som kommer att bli en mekaniker dig. Krig utkämpas arméer och arméer som krävs för att utbilda, utrusta, kläda, foder och lodge. Men slutprodukter, kläder slits ut, går vapnet ner. Så du behöver ständig tillgång till alla element för att upprätthålla kampen förmåga soldaterna. Hur man gör det? Spela online strategi, och lära sig.


Strategispel Strategispel Att basera en militärbas, utbilda soldater på brohuvud, Naladte gruvdrift, öppna tillverkning av vapen, bli vän med grannarna. Förbindelserna med grannarna – Det är en viktig faktor för framgång. Med dem kommer du att sälja eller byta saker, men attacken av fienden, kan du räkna med hjälp av allierade. Du kan också rekrytera andra att landa en soldat i hans armé, och om nivån på din ekonomi kommer att vara tillräckligt för att få dem intresserade, kommer de att be er.
Du bör alltid vara huvudstad, men det bör öka för att höja nivån av vapen och påverka grannarna – som har mer finansministeriet, som styr bollen.


Från enkla och tillgängliga åtgärder, korrekt fördela resurser, kommer du att uppnå bra resultat i framtiden. Det viktigaste är att tänka igenom dina drag, särskilt den första, eftersom den påverkar hur väl du göra saker kommer att gå på. Bli en kraftfull aria du vinner fiender och bifoga dem till sitt land igen för att arbeta på hur man kan stärka gränsen och se till att välståndet i befolkningen.
Den militära strategin kan vara ekonomisk utan färg. Då din uppgift är att försvara staden eller strukturer. You got att sätta soldater på de punkter som fienden faller alltid under störtflod av elden.

Det finns ingenting överflödigt, bara logik och affärs

Strategispel

Peace online strategi som syftar till uppbyggnad och utveckling av verksamheten eller logiskt. Dessa kan omfatta:

  • Hotell
  • restauranger
  • Lagrar
  • Sjukhus  
  • Farms
  • Ort

För denna leksak du kan sitta hela dagen. Varje nivå gör inrättande eller byggande av mer lyx företag. På gården finns nya användbara verktyg och byggnader i staden småhus skall ersättas med stugor, och sedan herrgårdar och slott. Restauranger börjar serverar en mängd olika rätter och modern teknik accelererar. Butiker blir mer attraktivt för köpare inredning och sortiment, och hotellet invånarna njuta förbättrad service.


Men för att köpa fler alternativ, är det nödvändigt att arbeta bra: skörd, betjäna kunder, för att bota de sjuka. Fördelarna förvärvas gradvis, och vem vet, kanske du kommer att bli ägare till företagets nätverk och din vinst kommer att bli riktigt imponerande. Prova dig själv i olika områden, eftersom du kan ta itu med vad som helst: fisk, gräva efter guld, samla honung, fyll maskinen att laga hamburgare, för att bygga vägar i Rom. Strategin kan användas i bordsspel, såsom sjöslag, pjäser, schack, Tre i rad.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more