Dina bokmärken
fightingspel

fightingspel

Alternativen är många fightingspel, och du kan spela dem gratis. Du kan kämpa hand till hand eller beväpna sig till tänderna. Fienden kommer alltid att vara värdig – inte slappna av. Utmana dig själv i idrottshallen, ring gladiatorer, på en gata kamp. Sedan striden, har du de grundläggande färdigheter, men inte för länge och ndash; snart kommer du att ha en chans att förbättra prestanda. Efter varje match kontot får du ett visst belopp, som beror på resultatet av slaget. Ta det att fylla på hälsa, karisma, försvar och vapen. Nu är det dags att agera, att verkligen vinna.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

fightingspel efter kategori:

Kamp spel gratis – bästa underhållning där

Fighting spel online Fighting spel online I våra spel, allt är möjligt och allt är tillåtet. Slåss med nävar och fötter, använda vapen, slåss med trakasserar sig eller attackera förbipasserande. Här kommer du inte anklaga av orättvisa, eftersom en kraft är rätt. Även politiker och filmstjärnor är inte stora problem, om du har något emot sin image. Starta en kamp i spelet, helt enkelt välja fienden.

Gå igenom sektionerna

Gå med i Ninja och utbildad innehav nunchaku, svärd, och de delar av kampsport. Dessa gäckande soldater tränas i många år för att bli en riktig bil mördare. Du behöver bara ta några enkla nivåer, i syfte att uppnå sin fulländning. Kommer du Ninja Turtles, som lär sensei Splinter. Han ville inte vägra att ta hand om och du, och när du är klar, gå med de fyra modiga sköldpaddorna rensas av fiender jordiska labyrinter och urban prärien.

 

Fighting Super Heroes spännande, eftersom de har ovanliga krafter. Öppna Fight matcher i rad och bli en stark, smidig, snabb och orädd serietidning karaktär. Upplev kraften i hammaren guden Tor, Captain America att ta itu med robotarna, och Batman att besegra monster. Tecken anime och manga är också inbjuden att spela i kampen. Megamen, Naruto, Ben 10 och många unga män kom ut för att kämpa och vinna. I sin arsenal av moderna vapen och magi, men viktigast – de är fulla av ädel envishet mot vilken inte motstå smygande fiende.

Fighting spel online
Fighting spel online De utlänningar attackerar! Är det möjligt att stanna kvar på åskådarplats när din värld är på väg att kollapsa? Rikta din upproriska mot inkräktarna, och få dem bort på deras efterblivna planet. Och för att klara av en så svår uppgift, handskar och gå till boxningsringen där du har utmanat de mest formidabla konkurrenter. &Nbsp;

 

Sportspel för fria slagsmål som de han utövar kampsport eller bara väljer sin väg till Olympic höjder. Här är det möjligt att upprepa stunts av Jackie Chan, Rimbaud, ordna boxning med zombies, snögubbar och kor. Sumobrottning och så olika, men lika intressant. I det första fallet, driver den feta mannen i den andra och ndash; Deltagarna visar en riktig show.

 

Men många ämnen behandlas i vårt avsnitt, och kan delas upp i kategorier:

 

  • De gamla strider: primitiva människor och gladiatorer
  • Battle of medeltida riddare
  • fi, fantasy och mystiska slaget
  • Kampsport
  • Moderna slagsmål

spela spel slagsmål aldrig tröttnar på

Pojkarna alltid gillat att jämföra krafter, även när de inte har haft möjlighet att spela spel på datorn kampen. Primitiva pojkar bita och repor, vägde slag på varandra med klubbarna. Antika pojkar kämpade med träsvärd, öva obeväpnad strid och därmed förbereder sig för att bli soldater. Åldrar stort sett oförändrade slagsmål – återigen kom in i bilden svärd, spikklubbor och nävar. Kanske något har förändrats i modern tid? Du skulle bli förvånad, men nästan allt förblivit densamma, men nu föredrar att slåss i en virtuell värld där spelaren inte skadas av detta och lida bara robotar.

 

Välj simulatorn med realistiska åtgärder och flash-produkter. Överallt finns det attraktiva sida och olika möjligheter. Flera omgångar eller nivåer behöver för att överleva i matchen, orsaka skador på motståndaren och värdering högsta spelpoäng och sätta rekord.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more