Dina bokmärken
Skicklighetsspel

Skicklighetsspel

Spela gratis online skicklighetsspel, sedan träna en färdighet. Hjälper dig historier med en sport bias, militären och bara kul. Försök att få banan i syfte att undvika att krascha in hinder; dränka belastningen på maskinen; bestiga det högsta trädet. Målvakten måste skickligt fånga bollen, och föraren – parkera bilen på parkeringen, att utföra farliga stunts och undgå jakten. Skicklighet efterfrågan och händer när man spelar fingerborgar, och att förstöra bollarna på fältet, måste de skickligt skjuta färgade skal. Heroes of äventyrsspel måste också vara smidig för att få en annan diamant.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Skicklighetsspel efter kategori:

Flash skicklighetsspel, som var och en är, ja

Skicklighetsspel Skicklighetsspel Jag vill inte bara vara smart, men också smart. När dessa egenskaper är kombinerade i en person, känner han säker, som kan förekomma i alla fall. Och inte slösa bort de färdigheter för att hjälpa vår rubrik där alla kan fritt i skicklighetsspel att spela utan restriktioner.

 

Agility kan uttryckas i förmågan att samtidigt jonglera sex facklor, hoppa över hinder, eller kyssas på gatan så att det inte är märkt av andra. Det viktigaste är att sätta sig skick och korrekt utföra det, oavsett hur svårt det kan tyckas.

Låt oss ta några av de ämnen

Skicklighetsspel frikast ständigt något nytt, men liknande trender kommer sannolikt att ämnen än de anvisningar i spelet. Plattform kan möta nya karaktärer, men kommer fortfarande plattformsspel, och du kommer återigen åka till platsen för att jaga artefakter, förstöra fiender, hitta en väg ut, eller annat sätt. För att klara testet måste du smidighet för att inte falla ner i avgrunden av berget inte halka och bo på repen.

 

Skicklighetsspel Flash skicklighetsspel inkluderar uttryck och andra nödvändiga egenskaper. Till exempel, noggrannhet, snabbhet, observation och uppfinningsrikedom. I en sport utan fingerfärdighet inte kan göra, och även uthållighet kommer inte att hjälpa dig att överleva på lång sikt, om du lutar de hinder som behöver hoppa eller inte kunna träffa målet i skidskytte och i boxningsringen du kommer att placeras i den första omgången, om inte contrive orsaka dess kross blåser. Varje resenär måste vara vig för att klara av oväntade svårigheter på vägen. Måste kunna göra en levande, piraya-angripna floden för att bada, göra upp eld, bygga tillfälliga bostäder, att erövra berget, hitta en väg ut i grottan, hoppa över gapet, fly från infödingar och vilda djur.

 

kort bluffmakare och vassa – är fortfarande Dodgers! De snedvrider skickligt kort och gömma bollen, lura dumbommar. För sina handlingar är svårt att följa, eftersom de finslipa sina färdigheter under en lång tid.

 

Vi kan också spela ett skicklighetsspel med den populära destinationerna, som bollar. Flerfärgade områden orm sikt faller från toppen och visas från ingenstans. Att de inte fylls alla fält måste de förstöras genom att skjuta eller bytte, skapa identiska grupper. Skicklighet krävs och under körning, särskilt i isförhållanden. Hantera lastbilar och personbilar, försöker passa in i rotationshastighet eller ta sin plats på parkeringen. Också roligt att spela i drift där bilen hotar att gå av vägen med en skarp sväng.

Vem är med oss, han är en smart

Spela skicklighetsspel online gratis intresserad av någon ålder. Vem skulle inte vill testa dina reflexer och förbättra den med hjälp av virtuella underhållning? Du kan fiska, för att göra kirurgiska ingrepp för att reparera bilen, slåss, resor, sport, dans.

Skicklighetsspel Simulering realistisk och flashprodukter avsedda för unga och äldre spelare. Nära Dora, Tom och Jerry, och Rödluvan här gränsar gamla vänner – Super Mario och Sonic the blå igelkotten. Hjältarna från tecknade serier och serier, TV-serier och filmstjärnor är involverade i en mängd olika berättelser. De bygger och förstöra, kör i hög hastighet och leta efter ledtrådar, vandra i labyrinten, jakt och fly själva. Och du kommer att vara med dem:

  • Kör, hoppa och flyga
  • skjuta
  • Move
  • Sök
  • För att övervinna

Hos oss kan du aldrig bli uttråkad, eftersom vi vet en hel del om en riktigt spännande spel.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more