Dina bokmärken

Tricky Trip

Spel Tricky Trip

Tricky Trip

Tricky Trip

Berg - hur många faror som väntar på dem som människor som försöker att passera på bergspass. Varje person som bestämmer sig för att vara en väntan för många faror. Idag, spelet Tricky resa med vår huvudperson på sin bil, kommer vi att färdas genom bergskedjan. Vår uppgift att följa vår karaktär från startpunkten till slutet och hjälpa honom att undvika alla faror. Så kommer vi att vara på skärmen maskinen. Du måste köra igenom den på väg att bli en hel del misslyckanden. Således kommer det att delas upp i ett flertal avsatser. Vad skulle du få från det ena till det andra du kommer att använda någon form av lyftanordning. Klicka med musen på skärmen kommer du att se hur han kryper över gränsen. Så fort du släpper musknappen, kommer det att hårdna och fallande sammankopplade avsatser. Din uppgift är att hjälpa ögat uppskattning för att beräkna allt så att denna linje skulle ha anslutit bänkar tillsammans, och inte i något fall var varken mer eller mindre än vad du behöver. Trots allt, om det händer bilolycka i avgrunden och vår hjälte kommer att dö. Så steg för steg kommer vi att vidta alla platser och tjäna poäng
Spel Tricky resa ganska intressant och kommer att hjälpa dig spendera din tid roligt. Öppning Tricky resa på vår hemsida, kan du njuta av äventyr tillsammans med vår hjälte.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more