Dina bokmärken

Zoo 2 djurpark

Alternativa namn:

Zoo 2 Animal Park gårdsspel är inte riktigt ett standardutseende. Det finns inga traktorer och trädgårdar i spelet, men först till kvarn. Här hittar du rolig tecknad grafik och musikaliska ackompanjemang!

Zoo 2 Animal Park kommer att vara kul att spela! Alla älskar trots allt att klappa djurparker, där du inte bara kan titta på djur utan också stryka, mata och ta hand om dem. Just en sådan djurpark måste du hjälpa till att sköta din farfar, som ärvde hela den här gården. Spelet börjar bara med att han får ett brev där han får veta den här nyheten. Han har absolut ingen aning om vad han ska göra med det och här kommer din hjälp att vara användbar för honom.

Du kan köpa

nya invånare till din djurpark, eller så kan du få det genom att slutföra uppgifter, samla bildbitar av pussel som föreställer sällsynta djur. För att föda upp djur som du redan har måste du sätta ett par djur av samma art i en inhägnad och efter ett tag kommer de att få roliga bebisar. Naturligtvis, för att hålla djur av olika slag, är det nödvändigt att utrusta platser för dem där de kan känna sig hemma. Totalt har spelet åtta typer av terräng för alla smaker.

  • Meadows
  • Slätter, stäpper
  • Skog
  • Bergen
  • Savannah
  • Regnskog
  • Vjärer med vinterklimat
  • Reservoarer

Vilket som helst av husdjuren kommer att hitta ett hus som han gillar bland en sådan sort. Arrangemanget av alla dessa hörn skiljer sig i komplexitet och kostnad. När ett djur kräver uppmärksamhet visas en ikon ovanför inhägnaden där det bor, som talar om för dig vad som behöver göras. Till exempel mata eller städa efter ditt husdjur. Djur kommer i olika nivåer och till och med generationer, precis som i livet.

Du kan berätta mycket om djurparkens invånare, men inte bara djuren är viktiga i djurparken, utan även besökarna. Förutom den uppenbara utökningen av listan över husdjur representerade i djurparken, se till att besökarna trivs. Det är viktigt med stigar, butiker där besökarna kan handla och olika dekorationer som kommer att pryda din djurpark. Glöm inte husdjursleksaker. Djur som leker ser väldigt söta ut och gläder besökarna.

Det finns

här, och en skurk som kommer att försöka vräka din djurpark från det ockuperade territoriet för att bygga ett nytt köpcentrum i dess ställe. I början går det verkligen inte bra, det finns bara tre inhägnader och det finns inga besökare alls, men så fort du tar på dig ledarskapet kommer allt att förändras. För utveckling behöver du pengar och olika material. Du kan tjäna allt detta genom att utföra uppgifter som är väldigt olika. Bygg ytterligare en inhägnad eller öka antalet djur, eller kanske locka nya besökare. Men du kan gå åt andra hållet och köpa allt detta för riktiga pengar. I det inledande skedet kommer detta att tillåta din djurpark att utvecklas snabbare.

Efter ett tag kommer du att kunna interagera med andra spelare. För att göra detta måste du bygga en byggnad som kallas klubben. Klubben låter dig göra affärer med andra klubbar, delta i tävlingar och dela resurser.

Zoo 2 Animal Park gratis nedladdning på PC du kan följa länken.

Det finns något att göra i spelet! Tillbringa tid i sällskap med roliga djur! Börja redan nu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more