Dina bokmärken

Zon 403

Alternativa namn: Zon 403

Om du vill bekvämligheten av ditt hem, prova i kampen för överlevnad i postapokalyptisk & nbsp; världen, spelet Zone 403 på nätet för dig. Detta spel innehåller delar av stridssimulator och ekonomisk strategi. Att spela spelet & nbsp; Zone 403 på nätet du behöver inte engagera sig i en mödosam spelklienten installation eller ytterligare programvara. För att göra detta behöver du bara tillgång till Internet via din favorit webbläsare och gå igenom en enkel registrering. Inte undra på att spelet online Zone 403 kombinerar på deras server för ett par tusen människor som redan har valt sin överlevnadsstrategi. Någon valde den svåra vägen av svår förföljare loner, andra skapa grupper och tävla om inflytande i denna grymma värld, deltar i skottlossning, ägnar sig åt produktion och handel med varor.

För att spela behöver du Zon 403 onlineregistrering. Gå med i spelet & nbsp; Zone 403 enkel och tar inte mycket tid. För att börja, välj det ursprungliga namnet för din karaktär, som kommer att se de andra onlinespelare. Ange sedan spelet som bara du ett lösenord och bekräfta din bekantskap med de regler som måste följas. Efter denna registrering & nbsp; zon 403 är över och du kan fokusera på överlevnad i världen efter apokalypsen.

Zone 403 är en värld där vi måste spela för en stalker & ndash; en man som oförklarligt sätt överlevde apokalypsen. Efter inmatning av spelet du får välja att starta din första nivå vapen. Spelet har tre typer av vapen: skjutvapen, laser och impuls. Utveckla valda vapen och färdigheter för att använda den din. Ju mer din karaktär använder det & ndash; bättre utnyttja den. Om du vill ändra typ av vapen i spelet planeras särskilda butiker med uniformer.

Alla börjar spela spelet online & nbsp; Zone 403 från sitt elddop. För att göra detta, klicka på den gröna knappen och laquo; kämpa och raquo; vid gränsytan mellan din karaktär och se matcher och du väljer en värdig motståndare.

Striderna i 403 Zone sker i steg. Mer specifikt, måste du förutsäga i vilken riktning din motståndare kommer att gå och skjuta i den riktningen. Med precis tvärtom bör du agera under bilden av din motståndare. Mycket mer intressant att spela i & nbsp; Zone 403 & nbsp; och delta i sammandrabbningar mellan fraktionerna spel, eftersom det innebär mer riktiga människor. Att få övertaget i striden, får du värdefulla resurser och mer värdefull erfarenhet. Du kan visa ditt företag geni och sälja minerade resurser på marknaden till konkurrenskraftiga priser för sig själva. Hur man förstå zonen 403 & ndash; på nätet - ett spel där överlevnad är ganska svårt, så det är bäst att samarbeta med de mest välvilligt inställd till dig bröder i åtanke.

Online Game & nbsp; Zone 403 & nbsp; en värld som & nbsp; mycket stor och uppdelad i små områden, som kommer att placeras strategiskt viktiga byggnader, vägar och andra strukturer. De kan tjäna genom att arbeta i fabrikerna. Du kan köpa en av dem och göra en vinst. Om & nbsp; arbete lättja, har du gömt äventyrare, gå på vägen och terrorisera vårdslösa resenärer.

Efter att ha mottagit dopet av eld och tjänade första pengar bör tänka på din kamp redskap för att förbättra ditt försvar. Sådana nödvändiga saker igen kan hittas i butiker där ett brett sortiment av pansar, hjälmar, skor, kamouflage. I striderna med överlägsen erfarenhet och du måste attackera fienden är en fördel i växel hjälper dig att spara ditt liv. Den erfarenhet du får efter kampen riktas till utvecklingen av de egenskaper hos din karaktär. Till exempel, förbättra skicklighet maskering kan generellt till nackdel för dig att missa matchen. & Nbsp;

Se spelet Zone 403 på nätet kommer att ge dig chansen att känna i världen efter apokalypsen, och varje dag kamp för överlevnad i den.

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more