Dina bokmärken

Xgame

Alternativa namn: XGame-Online, XGame Online

Tja, i dag presenterar vi dig ett nytt spel i genren MMORTS - XGame nätet. Detta spel kommer inte att lämna någon oberörd fans av Star Wars och andra rymd fantasi. Känns som du är en nybörjare härskare ökenplanet och gå med i kampen om makten i universum med riktiga spelare online. Upptäcka nya systemet och galaxen, utforska okända planet. System förbättring av vapen i realtid kommer inte att tillåta dig att slappna av helt. Delta i nätet och laquo; kapprustning & raquo;, vars resultat har en avgörande roll i maktbalansen i universum XGame nätet.

För att spela spelet XGame & nbsp; dig på nätet behöver inte ytterligare installation av spelet klienten. Spelet är helt gratis och du deltar i den måste föras snabbt och okomplicerat spel Registrera dig & nbsp; XGame nätet.

Till spel online & nbsp; XGame blev tillgängliga gå till sidan XGame online-spel, där han verkar omedelbart registreringsfönstret. Du måste ange ditt nya lösenord för att bekräfta och godkänner villkoren i detta avtal.
När registreringen & nbsp; XGame nätet slutförts, kan du gå vidare till sina nya uppgifter planet kontroll. Spela spel online & nbsp; XGame du börjar på en öde och tom planet med en liten marginal av mineraler. Inte bara, men - återigen, tillräckligt för att starta. På de resurser du behöver för att starta din grundläggande infrastrukturen av planeten, bygga gruvor, stationer, fabriker, skeppsvarv, laboratorier och andra användbara faciliteter.

Varvet är nödvändigt att utveckla en defensiv del av din planet, vilket är en förutsättning för den framtida erövringen av galaxen XGame nätet. Men att stänga ordentligt fästa planet databasen, för mycket är inte navoyuesh. Så du behöver för att bygga en kraftfull rymdflotta att utöka sina innehav.
Även XGame nätet & ndash; ett spel där deltagande i galaktiska krigen uppmanas att ta till hjälp av allierade, som kan vara lätt att hitta bland de andra onlinespelare. Genom gemensamma ansträngningar kommer att bli mycket lättare att bygga sitt eget imperium. Lek & nbsp; XGame på nätet kan också vara för att komma in i spel avsnittet & laquo; Hall of Fame & raquo; Vad tycker du förhärliga sig själv och sin hemplanet.

Novoyavlenny allierade kommer att hjälpa dig i produktionen av den försvunna, men de resurser som krävs för dig. För att göra detta, vrid dem lukrativa handelsavtal, vilket gör dem deras vanliga handelspartner. Proprietary trading strategi för att beröva dina fiender av de resurser som krävs. XGame nätet & ndash; universum där dödliga spela ensam.

för att gripa makten i online-spelet XGame behov av att alltid vara ett steg framåt i utvecklingen av teknik på er planet. Rätt strategi av forskningen kan du, till exempel, för att omedelbart överföra din flotta i andra galaxer, i hjärtat av fienden. Vänligen skicka så många scout fartyg att utforska nya platser, eftersom kunskap är makt.

Från början, måste du göra ett val av tre alternativ för att utveckla din karaktär. Naturligtvis detta val påverkar alla dina efterföljande spel. Valet av klassen och laquo; Miner & raquo; Det gör det möjligt att leva ett mer aktivt råvaruutvinning och uppförande av byggnader. Class of & laquo; Scientific & raquo; att göra en betoning på vetenskaplig forskning din planet. Om du snabbt vill skapa en effektiv rymdflotta & ndash; Klass & laquo; Pilot & raquo;.

Du & ndash; en sann ledare av planeten. Och för att bevisa det är nödvändigt att skapa en stark ekonomisk och militärt system av planeten med vanliga tekniska förbättringar. XGame online-registrering väntar på dig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more