Dina bokmärken

Xenonauter 2

Alternativa namn:

Xenonauts 2 är ett strategispel i realtid där ovanliga uppgifter väntar på dig. Du kan spela på PC. Grafiken ser intressant ut, den är förenklad, men spelet ser inte föråldrat ut. Tack vare denna lösning kommer även spelare som inte har en dator med toppspecifikationer att kunna spela Xenonauts 2. Röstskådespeleriet är bra gjort och bidrar till att skapa en spänd atmosfär i spelet.

I Xenonauts 2 har du chansen att leda en otrolig organisation vars uppdrag är att konfrontera utomjordingar som hotar jordens framtid.

En sådan viktig uppgift kommer att kräva skicklighet i hantering; detta är lätt att uppnå tack vare tipsen som utvecklarna har utrustat spelet med. Gränssnittet här är enkelt och tydligt, det kommer inte att vara svårt att förstå allt.

Mycket problem väntar dig under passagen:

  • Gå på uppdrag för att neutralisera utomjordingar till de mest avlägsna delarna av världen
  • Utrusta ditt lag med de bästa vapnen
  • Använd en effektiv strategi mot alla typer av fiender du stöter på under uppdrag
  • Förbättra egenskaperna hos dina fighters när de får erfarenhet
  • Bygg nya baser för att snabbt kunna svara på hot från de allestädes närvarande utomjordingarna
  • Fånga UFO:n med kämpar

Detta är huvudaktiviteterna i Xenonauts 2 PC.

Händelser äger rum i ett alternativt universum, där historien tog en annan väg, Berlinmuren inte kollapsade och andra länder styr världen.

Utomjordingarna är listiga och lömska, det kommer inte att vara lätt att motstå dem. Under uppdrag kan dina soldater vara i fara. Alla uppdrag kommer inte att slutföras framgångsrikt för din trupp. Om du inte kan komma vidare, oroa dig inte, börja bara spela Xenonauts 2 igen. Varje gång du slutför uppgifterna genereras de slumpmässigt och nästa gång har du en chans att nå större framgång.

Xenonauts 2 PC är ett ovanligt projekt, grafiken liknar inte de flesta andra spel, och kompositörens professionalism märks i den musikaliska designen.

Lär dig ny teknik när tillfälle ges. På så sätt kommer du att kunna förse dina soldater med de senaste, modernaste vapen och utrustning. Du kan vända främmande teknik mot dem.

Lär dig använda terräng för att dra fördel av detta på slagfältet. Omslag låter dig undvika skador och attackera fiender ostraffat.

Utveckla kämparnas färdigheter; för detta måste truppmedlemmarna få erfarenhet under strider. Krigare kan också få erfarenhet i speciella träningscenter.

Korrekt fördelning av resurser är mycket viktigt och kan påverka färdigställandets hastighet.

För att komma igång måste du ladda ner och installera Xenonauts 2 på din dator. Internet behövs inte under spelet.

Xenonauts 2 gratis nedladdning på PC, tyvärr finns det inget alternativ. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller genom att besöka utvecklarnas hemsida.

Börja spela nu för att konfrontera det dolda hotet från utomjordiska inkräktare och rädda jorden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more