Dina bokmärken

XCOM: Enemy Unknown

Alternativa namn: XCOM: Enemy Unknown

Mest stor rädsla för varje person på jorden - det okända. Outforskade parasiter, utomjordingar, zombies - allt detta i århundraden skrämmer folk. Game XCOM: Enemy Unknown erbjöd sin egen version av mänskliga konflikter och osäkerhet. Eller, för att vara mer exakt, mänsklighet och främmande monster. Även trots att spelutvecklare använde de redan välbekanta metoder och känd för många sedan barndomen legender, var översikt av projektet inte bortskämda. Och dessutom var den tidigare skapelsen av XCOM släppas så länge sedan att de flesta spelare glömmer säkert om det.

Omedelbart fans av skräck fantasi, soul inte utestänga i projekt som XCOM, bör varnas att XCOM: Enemy Unknown pc - detta är inte en fortsättning av välkända spel, och dess nyutgåva. Egentligen, förklarar det faktum att huvudpersonerna inte förstår de flesta verkade ha känt över hela världen av saker. Därför rekommenderar vi starkt att även de spelare som anser sig vara ett proffs i det här spelet, innan han ledde gameplay, föreslog walking utvecklare "grundläggande utbildning."

För att starta spelet, behöver du XCOM: Enemy Unknown nedladdning. Idag kan det göras snabbt och enkelt med hjälp av torrents. Se också till att du har i åtanke finns det ett par eller tre lämpliga resurser. Att gå in i projektet, kommer du att lära dig att mötet jordbor med utomjordiska besökare gick inte på det planerade scenariot - startade ett intergalaktiskt krig. Det huvudsakliga målet med fienden - någon organisation XCOM. Det sista är en stor mängd bästa krigare för vapen som använder den mest kraftfulla vapen.

I XCOM: Enemy Unknown mission ens den minsta ser så realistiskt att någon gång du kommer på dig själv att tänka att rädslan smyger dig verkligen. En av de viktiga förändringar som skett i det nya projektet, kan vi anta att avskaffa åtgärdspunkter. Men klasser oförändrad

1. De kulspruteskyttar har möjlighet att effektivt hålla positionerna av fiender.

2. Soldater stödjer hjälpa lagkamrater i någon nödens stund.

3. Stormtroopers är stark och smidig.

4. Krypskyttar har förmåga att träffa mål även från de mest avlägsna avstånd.

Fortsätta vår XCOM: Enemy Unknown översyn bör vara en berättelse om dräkten med inbyggda motorer. Detta gör att den passar för att förflytta sig mellan lägen med ljusets hastighet. Kraftfull pansar tillförlitligt skydd mot kulor av fiender, och från ser kamouflage förklädnad belackare. Många spelare kommer att bli glada att projektet äntligen har genomförts mer eller mindre lyckade system av skyddsrum - denna brist på långa plågade fans av spelet.

Förbered dig på att vara det ibland fiender kan attackera i grupp - inte det mest behagliga synen. Vad förvånar dig mer förberedd för projektet kan ses i monterat för XCOM: Enemy Unknown video trailer! Från filmen får du information om alla ändringar som gjorts och förmåner.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more