Dina bokmärken

XBlaster

Alternativa namn: IksBlaster

XBlaster på nätet & nbsp; - En gratis beroendeframkallande online-spel där spelaren kommer att delta i gladiator strid i Furs (mekaniska robotar).
Online spel XBlaster finns i alla moderna webbläsare, och installera ytterligare spelklienten är inte nödvändig.

Allt du behöver göra är att registrera sig i spelet XBlaster:
i registrerings fält för att ange ett smeknamn (namn), lösenord, e-post, välj en spelserver, ange födelsedatum och registreringsnummer (i förekommande fall). Så avtal med spelregler och i detta Registrering XBlaster klar. Nu kan du börja spela spelet online & nbsp; XBlaster.

I början av spelet spelaren uppmanas att välja en av 3 mekaniska bälgen. Var och en är unik på sitt sätt:
1) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Ranger - utöver de vanliga vapen, har en dragkedja och jon kanon. Det finns också specialfunktioner - dubbelt manövrerbarhet.
2) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Film - utöver de vanliga vapen, och det har en laserpuls vapen och det & laquo; twist & raquo; en temporär ogenomtränglig skyddande sköld.
3) & nbsp; & nbsp; & Nbsp; Hunter & ndash; Den har en personlig vapen som en hög hastighet pistol och plasma pistol, annat än att han fortfarande har en sådan chip, som sökmotorn raket, som fullföljer sin målsättning att besegra.

För vanlig typ av vapen: i början av varje Fur har i sin arsenal en cirkelsåg, en pistol och en granatkastare.
Val av intressant, så att spelaren måste tänka två gånger! När valet är gjort, kan du prova deras päls i inledningsskedet kommer det att bli ett normalt jobb uppdrag. I slutet av spelaren lån och en unik spelets valuta "färdigheter." I vapnen kan du utrusta din päls i en kamp, ​​och sedan uppgradera utvalda vapen i hangaren.
Här är en lista över alla krigsvapen, som finns i spelet: cirkelsåg, pistol, granatkastare, Mina, blixt, laser, maskingevär, eldkastare, blast, raket, ion pistol, puls vapen och plasmakanonen. Och det finns en stimulerande att för en viss tid för att förbättra vissa egenskaper hos päls.

om förvaltning av päls: kontroll är pilknapparna på tangentbordet för att flytta, Ctrl, och Space - att skjuta.
XBlaster online spel & nbsp; Arena är - detta är en begränsad plats samtidigt är tre spelare. Huvuduppgiften är - att döda två fiender. Du kan välja fulla fiender, som inte skadades i striderna striderna, men du kan försåtligt smygande upp bakom ett hörn och avsluta redan sårad.

För att spela spelet XBlaster Online kan använda teleporten, det sparar dig från alltför starka motståndare, eller om pälsen mycket slagen. Teleportation som händer på en annan plats. Endast hamnen har ännu inte nått, men fungerar inte alltid & hellip;
Spelet XBlaster Online har inte en klansystem, vilket skiljer det från andra lag spelutveckling Bigpoint, eftersom spelet individuellt ...

På XBlaster, varje månad spelade jackpot på 10 tusen euro. Så spelar IksBlaster blir dubbelt intressant!

Vad kan jag tillägga, är det faktum att spelet har en hög kvalitet 3D-grafik, vilket ger ett gott intryck på spelet. Jag är säker på att det kommer att bli intressant att spela XBlaster i alla åldrar, om du har passion och lust att vara ägare av en kraftfull krigsmaskin. Under spelets gång kommer spelaren bekanta sig med en hel del intressanta uppdrag, dueller, turneringar och ett antal andra intressanta spelfunktioner ...

Allt som skiljer dig från dessa spännande evenemang, det XBlaster registrering. Du behöver inte tid att tänka, tid att prova sin hand i strid, köra ett militärt fordon i framtiden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more