Dina bokmärken

Xatrium

Alternativa namn: Ksatrium

Game Xatrium: Ny, det är bara glömt old

С sedan i 2013, DuncanConroy Xatrium webbläsarspel introducerades till spelarna, flera hundra tusen deltagare, lockade av ovanlig grafik och plot, lyckades bosätta sig där. Allt ser onaturligt, konstigt och även gammaldags ut, med tanke på de nu populära, realistiska typerna av datorspelprodukter med detaljer om alla detaljer.

.Denna känsla att världen av detta spel är byggt på den gamla teknologin, när utvecklarna ännu inte hade moderna möjligheter. Men detta är avsiktligt, vilket är höjdpunkten i leksaken, så bli inte förvånad över att se de platta landskapen tillsammans med tredimensionella, tredimensionella element. Efter att ha börjat spela Xatrium, kommer du inte att uppleva några svårigheter med kontrollen som uppstår genom: mus, pilar / WASD

Restaurering från ruins

Historien utvecklas i efterkrigstiden. Det hemska kriget i vilket mänskligheten ansåg sig för alla de monsteraktiga vapen som den hade haft var hemskt. Efter att ha förlorat vaksamhet och försiktighet utrotade människor sig, och nu försöker bara en handfull överlevande att rätta till situationen. De tillgängliga resurserna har blivit sällsynta, och det är omöjligt att återställa dem så fort som tidigare använt.

Personer förenas, förenade med en enda olycka, men det finns också de som fortfarande försöker kontrollera de återstående rikedomarna på egen hand. Det betyder att konflikter inte är uttömda, men har gått in i en ny fas. I paus mellan sammandrabbningar försöker man återställa utrustningen och mänskligheten. Du måste gå igenom alla prövningarna och ta kontroll över resterna av resurser för att återuppliva världen.

Använd robotstyrkan. De behöver förbättras, utrusta dem med nya möjligheter, annars kan inte fienden besegras. En rad olika uppgifter kommer att bidra till att nå huvudmålet snabbare, för att upplevelsen och kompetensen ackumuleras.

Technology, fights and capabilities

För mer produktiva uppdrag förenas i grupper. Det här är människor som har registreringen bakom Xatrium - processen är enkel men väldigt användbar eftersom det tillåter dig att fortsätta en avbruten händelse från det ögonblick du lämnar. Det säkerställer också att ingen utom du kan styra ditt spel utan att känna till lösenordet för inloggning.

Du kommer att bli en pilot i ett kampfordon som du gradvis kan förbättra, uppgradera. Uppdateringar visas på varje på varandra följande nivå, men för att komma till det måste du exakt slutföra uppgiften. T.ex. förstör fiendens fartyg och samla 100 XP. På varje nivå är uppdrag olika, och därför är det alltid intressant vad som väntar dig vidare.

Among arsenalen av teknik för att skapa spelare tillgängliga:

  • Plattformar: spåras, hjul, går
  • Utrustning för dem: lasrar, plasma-pistoler, järnvägar
  • Replacement motor
  • Ändra färg i någon av de 30 nyanser som presenteras

När du lanserar ditt barn till frihet, vägleda honom genom betongjungeln på jakt efter fienden. Ibland finner han dig själv, och då kommer han inte att komma ifrån slaget.

Multiplayer-läge är inget annat än direktkontakt med andra Xatrium iPlayer-spelare. Att agera tillsammans och tillsammans, kommer du troligen att nå ditt mål, få de nödvändiga poängen och bonusarna för ytterligare framsteg. Självklart finns det också möjlighet till ett enmansspel, men bara upp till en viss punkt. I PvE-läget är det omöjligt att besegra några monster, slutföra uppdrag och följ därför en nivå som endast är konstruerad för kollektiva åtgärder.

Te som är fascinerad av framtida äventyr kan fortsätta till registrering och utveckling av virtuellt utrymme.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more