Dina bokmärken

World of Battles

Alternativa namn: WORLD OF Battls

Online Game & nbsp; World of Battles & ndash; är & nbsp; gratis, beroendeframkallande multiplayer online strategispel som ger dig en verkligt spektakulär strid i realtid mellan 9 tävlingar: riddare, älvor, dvärgar, Amazonerna, zverolyud'mi, barbarer, mörka älvor, orcher och odöda. & Nbsp; Spelet World of Battles på nätet tack vare sin utmärkta grafik, detaljerade enheter och massiva strider kommer verkligen ge dig en känsla befälhavare.
För att spela World of Battles måste du registrera i spelet & nbsp; World of Battles och ladda ner spelet till din dator. Fyll i registreringen för att skapa ditt konto på webbplatsen.
1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange dina inloggnings spelet (det namn under vilket du kommer att lära sig i forumen).
2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Nytt lösenord bara du känner till.
3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Din e-postadress.
4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; gå kontrollera att du inte är en bot.

När registret & nbsp; World of Battles över att spela spel online & nbsp; World of Battles du behöver för att installera spelet klienten (dvs direkt själva spelet) till datorn:
1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; Klicka & laquo; Ladda ner klienten & raquo; att ladda ner en speciell fil & laquo; World of Battles loader & raquo;.
2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; När hämtningen av filen är klar, kör det, och World of Battles & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; online-spel kommer att börja ladda ner till din dator.
3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; När du har hämtat spelet kommer att uppmana dig att acceptera licenskrav för den slutliga installationen av World of Battles.

För att spela upp & nbsp; World of Battles, måste din dator uppfylla följande krav:
CPU: Intel Pentium 4 mars GHz AMD Athlon 3000+
RAM: 2048MB
VGA: NVIDIA GeForce 6600GT eller ATI Radeon X1600, 128 MB
DX: DirectX 9. 0 (2008 mars)
OS: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7
Internet: 512 kbps
Nu kan du gå till en mer detaljerad beskrivning av tävlingarna, som du kommer att kunna & nbsp; spela & nbsp; World of Battles nätet. Alla av dem är indelade i tre fraktioner: goda, ondska, Neutralitet.
Välkommen
riddare. Trots sitt engagemang för den goda sidan, riddarna av Steel Roses är alltför ofta visar sin arrogans mot andra, även allierade raser. Det kan dock vara förtjänade, eftersom mot deras ridderlig kavalleri få människor kan stå.
älvorna. Vi delas in i två grupper som kan kallas trä älvor och älvor aristokrater. Den fredliga livet för dessa stammar är ganska splittrad, men i striderna mot den gemensamma fienden är en flexibel legering dödliga skogs bågskyttar och kavalleri snabbt Älvor aristokrater.
tomtar. Stark och kryddat Battle of the Nations. Inte mycket du föredrar andra raser, troligen på grund av det faktum att de tittar på tomtar och nbsp; Med hög. Men dvärgarna är alltid öppna för handel med råvaror. Men den viktigaste rikedom är dess stridsfordon och de är ingen brådska att dela.
Neutralitet
Beastmen. Ett mystiska människor, vilket är föreningen av stammarna med Minotaurs, kentaurer och varulvar. Den skapades av de gamla guider för nöje och gjorde uppror mot sina grymma herrar. Därför misstro mot andra raser. De har en mystisk relation till naturen.
Barbara. & Nbsp; De finns skilda stammar med olika trosuppfattningar och yrke. Vissa är engagerade i plundring och andra -torgovley, andra & ndash; skyddet av gränser. Trots skillnaderna i armén tillsammans med en ganska flexibelt val av trupper.
Amazon. Warrior, sprang ifrån männens fördomar om kvinnors plats i denna värld. Trakasserier av riddarna av folket härdat och förutbestämt deras nomadiska levnadssätt. När jag ser tillbaka på det, kan du förstå deras grymhet mot män.
Evil:
The Dark Elves. Stolt ras av mördare. Om andra raser är alltid under svåra omständigheter, förlitar sig på den vänliga och ömsesidigt bistånd, har Dark Elves alltid räknas på förräderi och låghet. De vet ett barn lever i en atmosfär av intriger och blodiga munterhet, och mordet på stipendiaten är inte mer än en del av det naturliga urvalet.
De orcher. Grov och uncouth krigare som nästan inte känner smärtan av sina skador. Orcs föds med en full övertygelse om att alla gröna i världen tillhör dem, vilket naturligtvis inte gillar andra raser, vars beslöjad grönt gräs ängar. Det sparar bara den inneboende dumhet orc - där orcherna begränsade räder mot grannarna. Men framväxten av en stark och relativt intelligent ledare kan förändra allt.
Undead. När den mest kraftfulla loppet, som hade förlorat sin gud i kriget mot de goda. Men för att helt förstöra odöda nästan omöjligt eftersom människorna i den här världen kommer alltid att dö, och en fortsättning av de blodiga krig odöda är bara till hands.
Totalt varje lopp World of Battles har nätet 16 typer av enheter, så att du inte känner de begränsningar som av trupper. Dessutom kan du alltid förbättra sina soldater att ändra sin utrustning, som också visas på deras utseende.
spela spel online & nbsp; World of Battles att behaga alla fans av taktik och strategi, eftersom att vinna de små striderna för att samla en mäktig armé. Garanti för seger är rätt kombination av snabb kavalleriattack, en kompetent försvar, med stöd av infanteri enheter, omgiven av fienden från flankerna och bak. & Nbsp;
World of Battles online-spel - en värld som kräver permanent virtuell blodsutgjutelse! Välkommen till World of Battles! World World of Battles registrering väntar på dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more