Dina bokmärken

Winterfrost Legacy of the North

Alternativa namn: Winterfrost arv

Winterfrost Game Nätternas arv: Krig med de döda.

Winterfrost Game Nordens arv bjuder in nya spelare till en fantasivärld där de erbjuds rollen som en hjälte som är avsedd att skydda riket från de uppståndna döda.

För många år sedan bestämde sig nio Daren-klaner för att glömma de gamla klagomålen, samla en representant bland olika typer av människor och kombinera dem på en expedition. Elvor, människor, gnomes, jättar och orker skulle nå de avlägsna hörnen på kontinenten i norr, hitta dolda skatter där och ta med dem till staden.

Om utrustning och träning användes många resurser, men ansträngningarna var förgäves expeditionen dog i ett hårt klimat. Under åren, och utan att vänta på nyheterna, blev det klart att de inte kommer att vara längre. Men detta ledde bara ledarna att samla in en ny grupp. Tyvärr led de en liknande öde, liksom de som följde dem.

Efter ett tag återvände alla de som lämnade och dog, återlämnade döda, för att hämnas deras efterföljares envishet. När du börjar spela Winterfrost Heritage of the North, blir du representant för ett av de gamla namnen som deltog i företaget och är därför tvungna att konfrontera en rebell död släkting.

Du och din bror sparas av din far, men han måste offra sitt eget liv så att du kan gå på ett farligt äventyr och försöka hitta svar på viktiga frågor.

är ditt första val.

Du har rätt att bestämma att Winterfrost Legacy of the North är bättre för dig att registrera eller gå med via sociala nätverk. Nästa steg är skapandet av en hjälte. För att göra detta, bekanta dig med karaktären hos varje yrke och tänk på att utseende och vissa färdigheter beror på att vara man eller kvinna.

  • Tjuven är smidig och snabb, undviker väl från fiendens strejker. Detta är en effektiv kämpe mot enskilda mål, men kan inte klara av gruppen.
  • War är en typisk tank med ett stort utbud av vital energi. Utrustad med kraft som är idealisk för meleeattacker.
  • Mag har ingen bra hälsa och är ineffektiv mot enstaka starka skurkar, men en grupp av inte särskilt starka motståndare drabbas av småfingerens rörelse. Under pumpning kan du välja vem du vill se som en läkare eller de som orsakar skador.
  • Shamanen kommer att vara en bra försvarare, eftersom han har stavar och en trollkarl.

tid att agera.

V Winterfrost Nätter i norr är trevligt att spela av många anledningar, men det första som fångar ditt öga är ett mycket ljust och behagligt öga. Utvecklingen sker smidigt, och initialnivåerna påverkar inte särskilt starka motståndare. Din styrka är tillräcklig för att hantera de dödas folkmassor.

Later, du börjar börja vinna styrka och uppleva, bli starkare och vara redo för allvarliga skarmishes. Under evenemanget kommer du att:

  • Använd principen om steg-för-steg-åtgärder
  • Hyresassistenter
  • Fighting Monsters
  • Fånga spelare
  • Till delta i spännande lägen

Du kan öka din upplevelse genom att delta i uppdrag, men du kan använda meditation och lämna hjälten i detta tillstånd medan du är borta. Men tillbaka, du kommer att finna den kraftfull och starkare.

Din karaktär är utrustad med tretton talanger, och under striden bestämmer du vilken som är mer lämplig här. Men de sex assistenterna från din grupp kommer automatiskt att använda den gåva de har, så överväga detta när du släpper företaget på slagfältet.

V iPlayer Winterfrost Ännu länge för att vara en krigare ensam kommer inte att fungera om du vill besegra huvudchefen. Så förena i klaner, slåss i arenan, få de högsta belöningarna.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more