Dina bokmärken

Whiteout överlevnad

Alternativa namn:

Whiteout Survival strategi dedikerad till temat överlevnad. Spelet är tillgängligt på mobila plattformar. 3D-grafiken är vacker och detaljerad, i tecknad stil. Röstskådespeleriet gjordes av proffs. Musiken är livlig och energisk.

En isapokalyps börjar plötsligt på planeten, befolkningen måste agera skyndsamt för att överleva. Du kan bli en av de starkaste ledarna i isvärlden om du klarar av svåra uppgifter.

  • Bygg ett basläger och utöka det tills det blir en riktig stad
  • Få de resurser du behöver för att överleva
  • Uppgradera byggnader
  • Skapa föremål till salu, byggmaterial, verktyg och utrustning för armén
  • Skydda bosättningen, bygg försvarslinjer
  • Skriva allianser, byta eller slåss med andra spelare
  • Slutför samarbetsuppdrag för att få värdefulla belöningar

Detta är bara några av de uppgifter som väntar dig under spelet.

Innan du börjar, slutför några korta självstudieuppdrag. Tack vare tipsen kommer du snabbt att kunna förstå kontrollerna.

I början av spelet kommer alla dina ansträngningar att fokuseras på hur du ska överleva och säkerställa överlevnaden för den lilla bosättningen där ditt läger ligger.

Först efter att en stabil tillgång på de nödvändiga resurserna och produktionen av de viktigaste föremålen har etablerats, kan avdelningar skickas för att utforska mer avlägsna områden. Var försiktig under kampanjer att de styrande i andra bosättningar kanske inte är nöjda med gästerna.

Kommunicera med spelare med den inbyggda chatten. Hitta nya vänner och gå med i allianser. Således blir det lättare att slå tillbaka fiendens attacker, och det kommer att vara möjligt att slutföra kollektiva uppgifter med möjlighet att få värdefulla belöningar.

spelare som är ovänliga mot dig kommer att kunna slåss i PvP-läge.

Regelbundna besök i spelet kommer att belönas med gåvor. Försök att inte missa en dag för att få ännu fler presenter i slutet av veckan.

Genomfört ändring av tid på dygnet och årstider. Klimatet är alltid kallt.

Under semestern förvandlas spelet. Det finns temaevenemang med tävlingar där du kan vinna dekorationer och mycket mer.

Titta efter uppdateringar ofta och missa inget intressant. Dessutom är spelet ständigt under aktiv utveckling, nya uppgifter, vackra platser och annat innehåll läggs till.

Kolla in spelbutiken, det är ofta readagar. Du kan köpa resurser och andra varor. Det är möjligt att betala för köp med spelvaluta eller riktiga pengar.

En internetanslutning krävs för att spela Whiteout Survival. Som tur är finns det nu nästan överallt täckning av mobiloperatörer eller wifi-nätverk.

Du kan ladda ner

Whiteout Survival gratis på Android genom att följa länken på den här sidan.

Börja spela just nu för att förhindra att en liten stam fryser i den kommande isapokalypsen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more