Dina bokmärken

Wasteland 2: Director's Cut

Alternativa namn:

Wasteland 2: Director's Cut-uppdatering av det populära spelet om överlevnad i den stora postapokalyptiska ödemarken. Detta projekt kombinerar flera genrer av RPG, överlevnadssimulator och strategi. Du kan spela Wasteland 2: Director's Cut på PC. Grafiken förbättrades avsevärt efter att spelet portades till den nya motorn. Röstskådespeleriet är fortfarande bra, men nu är det ännu mer dialog. Musikurvalet är intressant och bidrar till att skapa atmosfären av en postapokalyptisk värld.

En apokalyps svepte över jordens yta och förstörde den mänskliga civilisationen. Led en grupp överlevande och hjälp dem att återställa ordningen i ödemarken som blivit över från den gamla världen.

För nybörjarspelare finns det tips som gör att du snabbt kan bemästra kontrollerna och förstå spelmekaniken.

Efter träningen kommer du att ha många farliga uppdrag och arbeta med att arrangera lägret:

  • Skicka scouter för att utforska området
  • Etablera en oavbruten tillgång på byggmaterial, mat och andra resurser
  • Fyll på ditt lag med nya fighters
  • Kämpa mot monster som bor i ödemarken och fientliga grupper av överlevande
  • Välj vilka färdigheter som ska förbättras bland lagmedlemmarna
  • Utöka din arsenal, det finns mer än 150 typer av vapen i spelet
  • Fa beslut som påverkar det framtida ödet för din trupp och människorna omkring dig

Detta är en ofullständig lista över saker du måste göra i Wasteland 2: Director's Cut PC.

Spelet blev så populärt att utvecklarna släppte en utökad upplaga. Förändringar påverkade nästan alla parter. Grafiken är nu bättre, det finns fler röstade dialoger och ännu mer intressanta uppgifter.

Ödemarken är en mycket farlig plats förutom dess invånare, den ökade bakgrundsstrålningen och det radioaktiva nedfallet utgör ett hot.

Försök att ta hand om de starkaste medlemmarna i truppen att ersätta dem kan vara svårt.

Du behöver fighters av olika stilar, experimentera med ditt lags sammansättning tills du hittar det bästa alternativet.

Slaget äger rum i ett steg-för-steg-läge, du kommer att ha tillräckligt med tid för att fatta beslut. Skador på kroppsdelar påverkar fiendens tillstånd med ett skottben blir det svårare för honom att röra sig, och en skadad arm kommer att hindra honom från att anfalla. Att använda sprängämnen kommer att förstöra fiender helt, men var försiktig, ditt folk kan också vara i närheten.

Uppdrag blir svårare när du utvecklas. I inställningarna kan du välja en av svårighetsnivåerna för att göra spelet bekvämt och intressant.

Innan du börjar måste du ladda ner och installera Wasteland 2: Director's Cut på din dator. Sedan, direkt under spelet, kommer internet inte längre att behövas.

Wasteland 2: Director's Cut gratis nedladdning på PC kommer tyvärr inte att fungera. För att köpa spelet måste du besöka Steam-portalen eller utvecklarnas officiella webbplats. Under reor kan du spara mycket genom att ta del av rabatter.

Börja spela just nu för att hjälpa den överlevande befolkningen på planeten att återställa civilisationen efter apokalypsen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more