Dina bokmärken

Warzone 2100

Alternativa namn:

Warzone 2100 är en klassisk realtidsstrategi som kommer att glädja fans av retrospel. Du kan spela på en PC eller bärbar dator. Grafik med modern standard, förenklad i retrostil. Röstskådespeleriet är bra gjort.

Spelet kom ut för länge sedan och nu kommer det inte längre att förvåna dig med sin extrema realism av grafik, men det är fortfarande en bra strategi som kan konkurrera med moderna spel. På grund av det faktum att detta är en klassiker, kommer prestandan för absolut alla moderna datorer eller bärbara datorer för närvarande att vara tillräcklig för spelet.

Det finns ett handledningsuppdrag som hjälper nybörjare att förstå Warzone 2100-kontrollgränssnittet.

Nästa, många intressanta saker väntar dig:

  • Scouta området runt basen
  • Säkerställ oavbruten tillgång på resurser
  • Designfordon och stridsfordon
  • Välj din utvecklingsväg och lås upp över 400 tekniker
  • Skapa en stark och talrik armé
  • Bygg defensiva strukturer för att säkra din bas
  • Eliminera fiender på slagfältet tills uppdragets mål är slutförda

Det här är några av uppdragen du måste slutföra när du spelar Warzone 2100

Spelet har en intressant handling. Händelser äger rum i framtiden. Jorden har upplevt en apokalyps orsakad av den massiva användningen av kärnvapen. Anledningen till detta var ett misslyckande i NASDA:s försvarssystem.

Den mänskliga civilisationen är på gränsen till förstörelse, de överlevande förenas i gäng och slåss sinsemellan.

I Warzone 2100 finns det bara en kraft kvar som kan återställa ordningen, den kallas Project. Du kommer att bli en av deltagarna i denna grupp, och vilken framtid som väntar jorden beror på dina handlingar.

Kämpa mot dina fiender i realtid. Framgång beror på flera faktorer samtidigt. Inte bara storleken på ditt lag är viktigt, utan också dess sammansättning. Konstruerade maskiner kan ha olika egenskaper. Artilleri orsakar mest skada på fiendens fordon. Kraftfullare system har en lägre eldhastighet och är bättre lämpade för långdistansanfall. För närstrid är andra fordon bättre lämpade. Med ett stort antal komponentkombinationer kan du skapa vilket fordon du behöver för att vinna Warzone 2100 PC.

Experimentera och hitta den mest lämpliga taktiken för din spelstil.

Terrängen runtomkring har olika terräng, att placera enheter i ett fördelaktigt läge kan få en enorm fördel. På så sätt kan du förstöra fiender innan de går in i striden.

För att börja spela måste du ladda ner och installera Warzone 2100 Den lokala kampanjen är tillgänglig offline.

Warzone 2100 gratis nedladdning, tyvärr finns det ingen möjlighet. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarnas officiella webbplats. Spelet kostar väldigt lite, för ett litet pris kan du lägga till en intressant klassisk strategi till ditt spelbibliotek.

Börja spela just nu för att förhindra att civilisationen dör efter en kärnvapenapokalyps!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more