Bokmärken

War åska

Alternativa namn: War åska

War Thunder - full nedsänkning under andra världskriget

PC-spelet War Thunder är baserat på de verkliga händelserna under andra världskriget, med hjälp av olika militärutrustningar från den tiden. Idag i spelet kan du slåss på stridsvagnar, flygplan, fartyg, jaktplan och helikoptrar. Alla typer av militär utrustning från dessa år, utarbetade till minsta detalj. Allt började med flyget, men utvecklarna bestämde sig för att inte stanna där och göra spelet så realistiskt som möjligt genom att lägga till andra typer av stridsfordon.

Skaparna tog den historiska delen av projektet på allvar, spelet War Thunder återskapar helt de verkliga händelserna i militära operationer. Genom att gå med i detta projekt befinner sig användaren i en annan tid och kan studera krigets historia genom att självständigt delta i den tidens händelser. Den historiska komponenten är inte det enda som är så nära sanningen som möjligt, utvecklarna, när de skapade flygplan och tankar, studerade funktionerna i varje modell, alla enheter av militär utrustning sammanfaller med prototyper, utseende och tekniska egenskaper. Fysiken i själva spelet är också så nära verkligheten som möjligt, tankens spår kan gå sönder eller chassit kan skadas efter ett hårt slag i gropen.

En luftsimulator, som författarna till detta projekt ursprungligen tänkte på, men spelet gick längre än ett enkelt onlinespel för flera spelare, där huvudidén var militär strategi och flygsimulering. Genom att lägga till ytterligare utrustning till projektet tog utvecklarna spelet till en ny global nivå. All utrustning kan villkorligt delas in i vad som flyger, flyter och färdas på marken. Alltså flyg, helikoptrar, markfordon och flottan.

Initialt var det möjligt att flyga eller resa på stridsenheter från endast ett fåtal länder. Men idag är fler än 10 representerade i spelet: USA, Tyskland, Sovjetunionen, Storbritannien, Japan, Kina, Italien, Frankrike, Sverige och Israel. Varje land är unikt på sitt sätt och tekniken har också sina egna egenskaper. Någon är stark i produktionen av stridsvagnar, någon är bra på att tillverka flygplan och någon är oövervinnerlig till sjöss. För att förstå stridernas globala karaktär måste du förstå att ett stort antal spelare är i strid samtidigt och de kan attackera dig från alla håll.

Finesser i spelet War Thunder

För att gå med i projektet måste du ladda ner War Thunder-spelet, detta är klientversionen. Efter att ha installerat ett litet program (startprogram) på datorn kommer spelaren att börja sin resa i tid online. För att ladda ner Var Thunder behöver du minst 1. 5 gigabyte RAM och 3 gigabyte hårddiskutrymme. Efter installation av klienten krävs registrering och spelaren får de nödvändiga grundläggande resurserna. Du kan delta i strider i fyra stridslägen, som är indelade i tur och ordning efter svårighetsgrad. Nybörjare kan välja ett arkadläge för träning, där det finns en assistent, han kommer att instruera i kontrollens krångligheter och funktionerna i denna teknikmodell. I ett realistiskt läge återskapas historien och terrängen för riktiga strider helt. Simulatorläget låter spelaren känna sig som en pilot eller ett tankfartyg, in i minsta detalj, utan att vrida på tändningsnyckeln, du kommer ingenstans och du kommer inte att flyga. Stridsåtgärder är varierande, du kan delta i dem både som ett lag och självständigt:

 • Uppdrag för en eller samarbetsspelare - här behöver du utföra olika specialuppgifter eller delta i strider mot datorfiender;
 • Sessionsbaserade lagstrider - riktiga spelare deltar i dem. Varje lag har 16 användare, de är i krig med varandra. För att vinna måste du slutföra uppgifterna, fånga eller förstöra fiendens flygfält;
 • Tävling - tävling mellan piloter i passagen av banan med maximal hastighet;
 • Händelser - Historisk återskapande av autentiska strider. Endast fordon som var närvarande på denna plats i ett riktigt krig kan delta i denna typ av strider.

Militär utrustning avWar Thunder: stridsvagnar, flygplan, helikoptrar, fartyg

Det är svårt att beskriva allt som har lagts till i spelet under dess existens. Arbetet fortsätter idag.

 • Tankar: lätta, medelstora och tunga, självgående kanoner, SPAAG och ett separat premium pansarfordon.
 • Flotta: pråmar, båtar, sjöjägare, jagare, kryssare, slagskepp + premium pansarfordon.
 • Aviation: jaktplan, attackjaktplan, attackflygplan, bombplan, jetflygplan, helikoptrar + bepansrade fordon av högsta klass.

Det finns också tekniska grader, det finns sju av dem. Ju högre rang, desto högre kvalitet och stridskraft. Den sjunde rangen är vanligtvis moderna stridsförband, men här kan du också hitta en raritet som har visat sig väl på slagfältet. Glöm inte premium pansarfordon. Hon satte spår i historien och har en egen legend, som du kan bekanta dig med. När man sitter vid rodret i en sådan apparat känner man sig ofrivilligt som en hjälte i vår tid, som kämpar för en rättvis sak.

War Thunder Viking Rage PC - Major Game Update

Fler än fyra dussin nya fordon för Sverige och utanför:

 • CV 90105 TML - torn och 105 mm kanon kommer att förvandla ditt infanteristridsfordon till en riktig stridsvagn.
 • Pvrbv 551 är en stridsvagnsjägare beväpnad med en riktig svensk TOW guidad raketgevär.
 • lkv 103 - mortel, självgående artillerienhet, har utmärkt dynamik och hastighet, kraftfullt ackumulerande skott.
 • Lago I är en medelstor stridsvagn, en av de första svenska stridsvagnarna under andra världskrigets utbrott.
 • U-SH 405 - dödliga vapen kan också vara små, utrustade med två raketuppskjutare, utmärkt manövrerbarhet.
 • Blixt F. 6 - Brittiskt jetplan, kunde övervinna hastighetsmärket för två macher, har utmärkta flygegenskaper.
 • kryssaren Sverdlov är lätt och manövrerbar, den är utmärkt att klara av de uppsatta målen, den utvecklades för Sovjetunionen.
 • ZTZ96A - Kinas huvudsakliga stridsvagn, introducerad till världen i slutet av det andra millenniet, utrustad med en värmekamera.

Apache-helikoptrar (AN-64) för USA dyker förstås upp i spelet. Vi glömde inte de nya platserna Sverige och Danmark. Så ladda snabbt ner War Thunder Viking Rage till din PC och gå med i striden!

Förväntad War Thunder-uppdatering

Kom till spelet toppflygplan och interceptorerna MiG-27M och JA37C Jaktviggen med Saab J35A Draken respektive. Totalt 45 stridsenheter och deras uppgraderingar. Två nya platser "Cosmodrome" och "Breslau". Nytt flygplansuppdrag "Operation Honolulu" från ett alternativt universum (vad kunde ha hänt). Denna uppdatering lade till dynamik till striderna. För att se hela listan med uppdateringar måste du ladda ner War Thunder på din PC och gå med i din första strid!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more