Dina bokmärken

WARSTORY

Alternativa namn: Warstory nätet Införa

Företaget-utvecklare av online dator leksaker Bigpoint bekant för alla fans av den här typen av underhållning för många framgångsrika och väl utformade. Av denna anledning är utgången av någon av de nya spel från företaget uppfattas av spelare som en viktig händelse.

Detsamma gäller för spel WARSTORY nätet, som tar spelare under andra världskriget och erbjuder sig att stå på sidan av de allierade, amerikaner eller Sovjetunionen, och hålla de avgörande striderna i Europa och deras egna ögon för att se hösten Nazi Berlin. I detta online spel WARSTORY insåg vanligt ljusa och färgrika, vilket är anledningen till att spela spelet online WARSTORY ska bli intressant inte bara för fans av historiska slag, men också alla fans av onlinespel laget.

Registrera spelet WARSTORY insåg vanligtvis enkelt och intuitivt, som i alla andra spel av BigRoint. Du måste välja ett smeknamn (det namn som du kommer att fortsätta att använda i spelet), ett lösenord för att logga in på ditt konto och ange din e-postadress, som kommer att sändas en bekräftelse på registrering och som med jämna mellanrum kommer att sändas den senaste gaming nyheterna.

Registrera WARSTORY tar dig bara några minuter, och om vi anser att för att kunna spela WARSTORY behöver inte ladda ner och installera speciell klient (browser spel helt), kan du nästan omedelbart börja spela WARSTORY. Men om du är registrerad på det sociala nätverket Facebook, WARSTORY registrering kommer att hållas för dig genom att trycka på en enda knapp & ndash; denna trevliga möjlighet att förbereda sina spelare för utvecklare av online-spel.

Efter registreringen, kommer du att välja vilken av de nationer som du kommer att spela. Valet representeras av Röda armén och allierade armén. Ditt mål & ndash; tillbringa den sista striden mot Tredje riket, innehåller WARSTORY online-spel mer än 50 helt verkliga historiska strider för segern som är mycket viktig för användning av militära taktik och strategi och en tydlig samordning av rörelser allierade. Med följeslagare du kommer att ha några problem - WARSTORY onlinespel är mycket populär och antalet människor som är villiga att spela spelet online WARSTORY tiotusentals.

Den intressanta inslag i spelet är användningen av teknik utöver de vanliga enheter och enheter av så kallade & laquo; tecken & raquo; - Särskilda enheter har en unik förmåga inte är tillgängliga för andra enheter, och vars beteende på slagfältet kan ha en avgörande inverkan på resultatet. Sålunda alla framgångar i spelet världen, kommer du att uppmuntras genom särskilda medaljer, men mycket onlinespel WARSTORY är strikt beakta alla tecken har blivit känd och ibland gav dem en mängd olika bonusar, förutom erkännande och rykte bland andra spelare.

De uppgifter som du kommer att utföra i spelet, noga genomtänkt och varieras. På passagen av de enskilda jobben kan behöva tillbringa många timmar, men under den tiden, på grund av intressanta spel och neodnoobraznogo intresse i målet inte förlorat, utan snarare tvärtom.

WARSTORY online-spel & ndash; ett utmärkt exempel på hur man gör är webbaserade onlinespel. Ljusa och vacker grafik, genomarbetade jobb, intressant och detaljerad berättelse, flexibelt system för bonusar och resultat och som en konsekvens av det allt & ndash; ett stort antal spelare och fans av spelet runt om i världen. Prova det och du själv som en strid befälhavare under andra världskriget, som är fullt kapabla att avgöra resultatet av nästa viktiga slaget.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more