Dina bokmärken

Warpath: Ace Shooter

Alternativa namn:

Warpath: Ace Shooter militär strategi för mobila plattformar. Här kommer du att se bra grafik. Även med ljudet i spelet är allt bra.

Mycket olika saker väntar dig:

  • Skapa och hantera trupper med fighters
  • Bygg och utveckla din bas
  • Gruvans resurser
  • Slutför uppdrag och skaffa erfarenhet

Detta är en kort och långt ifrån fullständig lista över fall, och nu om allt mer i detalj.

Till dina tjänare över hela världen, många uppdrag väntar dig i de mest avlägsna hörnen av jorden.

Ta strategiska poäng själv. Du måste gå igenom hundratals prickskyttuppdrag, där du kan visa din noggrannhet och skicklighet med skjutvapen genom att eliminera motståndare.

En hel arsenal av gevär kommer att stå till ditt förfogande för olika uppgifter. Var och en av dem kan förbättras och förses med ett lämpligt sikte.

Endast det bästa vapnet och en fighters skicklighet garanterar eliminering av mål.

Leda enheter på slagfältet. Experimentera med olika typer av taktik för att uppnå resultat i varje uppdrag. Glöm inte att utrusta dina krigare med nödvändig utrustning. Pansarbilar, stridsvagnar och till och med flygplan kommer att göra din armé starkare.

Förbättra egenskaperna hos fighters genom att skaffa erfarenhet. Uppgradera deras vapen och utrustning.

För att förse din armé med allt du behöver behöver du en bas och mycket material. Bygg allt du behöver. Utöka ditt territorium för att samla in ännu mer värdefulla resurser. Ta hand om utvinningen av resurser och konstruktionen av defensiva strukturer så att fienden inte kan penetrera ditt territorium.

Designa ditt enorma hus som du vill ha det. Välj rätt inredning och placera troféer och souvenirer från olika uppdrag på territoriet.

Gå med i spelet varje dag och få dagliga och veckovisa inloggningspriser. Du kan spela Warpath: Ace Shooter så mycket du vill, spendera fem minuter i spelet eller hela dagen, allt beror på din önskan.

Det är alltid något som händer i spelet, det finns absolut ingen tid att ha tråkigt. Under säsongens helgdagar kan du delta i speciella evenemang och få unika troféer som inte kan erhållas vid andra tider.

Du kommer inte att vara ensam i det här spelet. Hitta nya bekantskaper runt om i världen, kommunicera, bilda allianser med allierade. Slåss mot riktiga fiender online och vinn. Men som du vet är det alltid omöjligt att vinna, var inte upprörd, nederlag kommer att göra dig ännu starkare.

För att uttrycka din tacksamhet till utvecklarna ekonomiskt kommer du att ha möjlighet att göra inköp i spelbutiken. Dessa är främst olika dekorationer, men spelvaluta finns också att köpa, samt användbara uppgraderingar och vapen. Köp är valfria, utan att investera riktiga pengar kan du uppnå allt, men det kan ta lite längre tid.

Warpath: Ace Shooter ladda ner gratis på Android du kan följa länken på denna sida.

Börja spela nu för att skapa en oövervinnerlig trupp, skaffa en lyxig herrgård och delta i solo prickskyttuppdrag!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more