Dina bokmärken

Varp

Alternativa namn: Varp

Systemkrav:

Processor: Core 2 Duo / Athlon X2 2 GHz

RAM: 2 GB

Video: 256 MB

Diskutrymme: 1. 9 GB

Warp - ett dataspel som kombinerar de bästa aspekterna av klassiskt arkadspel pussel och stealth actionspel. Warp spel ger oss möjlighet att känna sig inte i det välbekanta rollen som räddare av planeten från främmande hot, utan snarare för att prova på huden av utlänningen från en annan värld. Spela Warp måste fly från angriparna, som här där folk redan utför. Hemskt och lömska Homo Sapiens är ute för att fånga den fredliga utrymme resenären att sätta på honom en fruktansvärd upplevelse. Spelet börjar i dungeons bara en av de hemliga baser som finns i djupet av oceanerna. Söt och härlig utrymme varelse vid namn Zero flyr från övervakning och försöker lämna basen, där den lägger på och omänskliga experiment ohyggliga experiment, men vägen för den hemliga basen kommer inte att bli lätt. Warp, hemlighetsfull spel fyllt med en massa pussel och farliga, lömska fiender som vill skada bara den olyckliga främling.

Spel

Lugn och ofarlig varelse Zero, har spelets huvudperson Warp vassa huggtänder och enorma klor, och därmed i direkt konfrontation med vakterna och de onda vetenskapsmän som lever på en hemlig undervattens bas, start, han kan inte. Warp, ett spel där vi måste gömma sig för det mesta, med hjälp av avskilda cubbyholes och dolda rum, attackera samma fiender kommer att vara uteslutande beror på ryggen och bara för att bedöva fienden och en annan för att komma närmare den eftertraktade ut från databasen. Noll att hjälpa främlingen kommer hans utomjordiska förmågor, nämligen varp, låta honom teleportera blixtar över korta avstånd. Warp spel kommer att hållas på konstant rörelse runt basen, där främlingen är att överbrygga murar och låsta dörrar med lätthet och lämnar sina förföljare och alla säkerhetssystem känsliga platser. Med samma förmåga Zero kan tillhandahållas i de mest olämpliga ställen, där det är osannolikt att någon kommer att söka, i tunnor, lådor och även inne i vardags. Warp kan spela och ganska brutal, eftersom att vara inuti ett annat objekt, kan fredlig främmande tankekraft sprida den i stycken med en spektakulär explosion, inget undantag och folket, som kommer att vara noll.

Pussel

Spelet kommer inte att låta dig koppla av en minut och kommer att kasta allt fler uppgifter från nivå till nivå och tvingar fler och uppfinna nya rörelser, samt att agera mycket snabbt. Secret ubåtsbasen har en stor storlek och det blir en hel del intressanta platser, var annars kommer att behöva gå. Flytta i rymden kommer att bli inte bara förmågan att vara tillgängligt för spelare och kombinera alla möjligheter, kan du lösa uppgifter på mycket olika sätt. Gömt vid basen av rosa objekt, som kallas utvecklare Grubs, öppnar spelaren tillgång till nya kunskaper för utlänningen, såsom tyst rörelse eller visa objekt på kartan. Förutom de grundläggande uppgifterna för uppdrag kommer att vara att utföra ytterligare uppgifter, som att passera en nivå inom en viss tid eller förstöra alla fiender med en viss skicklighet av huvudpersonen. Dessa ytterligare arbetstillfällen kommer att öppna ytterligare bonusar och tillåter mycket snabbare att utveckla nya möjligheter Zero, som kommer att vara öppet under hela matchen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more