Dina bokmärken

Warkeepers

Alternativa namn: Warkeepers

Warkeepers & nbsp; spel online - fri första Multiuser s , online Shooter i genren MMORPG , har original, spännande story, enastående grafik, skapar en spännande dynamik gameplay. Således spelet Warkeepers medger med fullhet dopp i realistisk värld av strider, tapperhet och seger.

Registrera spelet Warkeepers inte vara svårt, eftersom det bara behöver besöka platsen för spelet, att starta registrerings Warkeepers, och sedan öppna fältet för att fylla i namnet på din spelare, din e-postadress och lösenord. Då Warkeepers & nbsp; Online-registrering kommer att vara slutfört, vilket framgår av anmälan till den e-postadress som du har angett. Känn dig fri att börja utforska alla möjligheter spelutrymme!

För att spela spelet Warkeepers & nbsp; Online, följande systemkrav:

  • Operativsystem: & nbsp; Windows XP / Vista / 7 (rekommenderas Windows 7)
  • minne - 2 GB
  • Grafikkortet - en diskret DirectX 11 512 MB (1024 MB rekommenderas), plats - 1 GB

Efter att ha börjat spela spel online Warkeepers du omedelbart inse att hennes berättelse är förvånansvärt ovanligt och spännande. Handlingen utspelar sig 1944 & ndash; andra världskriget. Det är som ingen annan spelet kommer att glädja fans av historia och striderna i det förflutna av mänskligheten. Tyskland och Japan lider ett förkrossande nederlag på krafterna i alliansen, men forskarna Reich outtröttligt arbetar på en ny, skrämmande vapen, som ska vända kriget. Men på samma gång de utgör ett hot inte bara mot fienden, men också för allt liv på jorden.

också Warkeepers & nbsp; & nbsp; Du kan spela i två lägen: PvE (mot dator bots) eller PvP (mot samma spelare vid liv som du är). Varje läge har sina fördelar och värde. Till exempel, genom att delta i PvE strider och förstöra fiendens arbetskraft (och i vissa fall är det inte så lätt), kan du göra den erfarenhet som krävs för den fortsatta utvecklingen av din karaktär, få nya vapen och många fler användbara attribut av spelet.

PvP strider & ndash; striden med spelarna, ligger också på nätet. För att besegra dem, kan du få en mycket större belöning än i läge för PvE. Dessutom är det klart att interagera med verkliga människor, inte dator intelligens mycket mer intressant och spännande.

Den speciella atmosfären i spelet gör de olika områden där du behöver för att utföra uppdraget, eller helt enkelt träffas och leverans av fiender, bland vilka kan hittas skrämmande & laquo; chefer och raquo;. Så du kan komma till den övergivna laboratorium eller dystra katakomberna, där varje sekund är att vara alert och redo för blixtsnabb respons och visning av mod.

Som ni kan se, spelet Warkeepers & ndash; det perfekta sättet att ta sig till de sista striderna i det förflutna på vår planet, utan att veta hur man ska vända situationen, med tanke på antalet fantastiska funktioner görs av utvecklarna för mer gameplay intriger.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more