Dina bokmärken

Warhammer 40000: Dawn of War

Alternativa namn: Warhammer 40k: Dawn of War

Warhammer 40 000: Dawn of War är ett strategispel för datorer i realtid. Warhammer 40 000: Dawn of War kräver tydligt, fokuserat taktiskt tänkande. Spelutvecklarna, Relic Entertainment, tog bordsspelet Warhammer 40 000 som grund. Tre delar släpptes också utöver en sådan intressant historia: Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm.

Warhammer 40 000: Dawn of War-videor och skärmdumpar finns tillgängliga på Internet, förutom denna recension, som ger en bra grund för att bekanta dig med spelet. Om du inte är ett fan av den här spelserien. Efter att ha bekantat dig kan du skynda dig att besöka sidan och ladda ner Warhammer 40 000: Dawn of War.

Spelet Warhammer 40k Dawn of War tar dig till det fantastiska universum Warhammer 40 000, som ligger på planeten Tartarus. Här är du en hjälte, en av rymdmarinerna, som tillhör rymdmarinrasen.

I allmänhet finns det följande raser:

  • Space Marines;
  • Orcs;
  • Kaos;
  • Eldar.

Space Marines är representanter för genetiskt förbättrade människor som skapades i bilden av kejsarens söner av honom själv. Dessa är de starkaste fighters.

orcher är barbarer som finns för att slåss. Presenteras i form av enorma grönskande excentriker. De leds av ledaren Orkamungus.

Chaos är dessa förrädare och retirerande rymdmarinar som har fallit under kaosgudarnas onda inflytande. Men i spelet kallas de för Alpha Legion.

Eldar är representanter för den äldsta rasen. Deras teknik är bättre än andra.

Inledningsvis i spelet Warhammer 40,000: Dawn of War kommer du att spela mot orc-raset, men först senare kommer du att förstå att det inte är dina värsta fiender. När allt kommer omkring är representanterna för Chaos Space Marines de verkliga motståndarna.

Hela handlingen i spelet är full av invecklade och smidigt flödande konflikter mellan spelets raser.

Under hela spelet får du resurser för att bygga dina baser, såväl som för utveckling av teknik. För att skaffa resurser fångar du och äger kontrollpunkter. De är de ständiga källorna till resurser. Men vi måste se till att produktionshastigheten inte sjunker.

Eftersom det taktiska alternativet att helt enkelt skicka en armé i strid kan leda till nederlag, måste du noggrant övervaka de individuella egenskaperna hos varje hjälte i din armé. Det är också möjligt att fylla på din armé med nya spelare direkt under striden. Men antalet trupper i allmänhet och utrustning är begränsat.

Spelet fick de bästa recensionerna från både utländska och ryska journalister.

Den grafiska kvaliteten på spelet Warhammer 40,000: Dawn of War presenteras på hög nivå. Bilden har tydliga och ljusa föremål. Generellt sett finns det en ganska realistisk bild.

Det är heller inga problem med musikackompanjemang, eftersom lämplig musik har valts ut för att bibehålla en viss atmosfär.

Spelar Warhammer 40 000: Dawn of War i enspelarläge. Du kanske inte kan spela med vänner i ett lag, men jag rekommenderar detta spännande spel att prova.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more