Dina bokmärken

Warcraft 3 Reforged

Alternativa namn:

Warcraft 3 Reforged är en uppdatering av det klassiska spelet känt för alla fans av strategigenren. Du kan spela på PC. Grafiken har förbättrats avsevärt jämfört med den första utgåvan, men det finns många fler ändringar. Röstskådespeleriet är i klassisk stil, musikutbudet är bra. Eftersom detta är ett retrospel, om än med högupplösta texturer, finns det inga speciella prestandakrav, du kan spela på nästan alla moderna datorer och bärbara datorer.

Denna utgåva innehåller alla tillägg som släppts till originalspelet och flera nya uppdrag.

Om du har varit bekant med Warcraft-spelserien länge, kommer det inte att vara svårt för dig att förstå kontrollerna. Utvecklarna tog även hand om nybörjare, förberedde tips och flera träningsuppgifter.

Handlingen är fortfarande fängslande och kommer inte att göra dig besviken. Det är möjligt att spela kampanjen för varje fraktion.

Problemen skiljer sig inte så mycket från andra strategispel i realtid.

  • Utforska kartan och hitta värdefulla artefakter och platser rika på resurser
  • Få byggmaterial och mat till dina bosättningar
  • Erövra territorier
  • Utveckla vetenskap och upptäck ny teknik
  • Uppgradera byggnader och producera fler dödliga vapen
  • Skapa en oövervinnerlig armé för att förstöra fiendens trupper och bränna städer

Detta är en liten lista över vad du kommer att göra under spelet.

Flera spellägen, spelkampanjer eller enstaka scenarier, det kommer att finnas mycket att välja mellan.

Varje spelare kan ställa in svårighetsgraden enligt hans önskemål.

När du går vidare genom kampanjerna kommer vart och ett av de efterföljande uppdragen att kräva fler färdigheter och förmågor från dig på slagfältet. Till en början kommer huvuduppgiften att vara att utvinna resurser, och sedan måste du vinna strider.

Slag äger rum i realtid, lär dig att snabbt ge order till dina krigare, detta ökar sannolikheten för seger.

Alla byggnader och typer av trupper kommer inte att vara tillgängliga från de första minuterna av spelet, men gradvis kommer du att kunna öppna allt.

Kartan är dold av krigets dimma; för att öppna den måste du skicka spaningstrupper i olika riktningar. Var försiktig, annars kan du oväntat snubbla över många arméer av fiender. I det här fallet finns det en stor risk att förlora dina krigare i en ojämlik strid. Ibland är det bättre att dra sig tillbaka och rädda trupper.

Att spela Warcraft 3 Reforged kommer inte bara att tilltala fans av klassikerna. Detta är en av de bästa spelen i serien av spel som startade RTS-genren.

Det finns en bekväm redigerare för att skapa skript som kan delas med gemenskapen. Det finns mycket användargenererat innehåll, utbudet är enormt.

Du kan spela både online med andra spelare och offline i lokala kartor och kampanjer.

Warcraft 3 Reforged ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det inget alternativ. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller genom att besöka utvecklarens webbplats. Spelet är ett mästerverk och för tillfället begär skaparna väldigt lite för det.

Börja spela nu och ta del av den största konfrontationen mellan orcher och människor!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more