Dina bokmärken

Warcraft 2

Alternativa namn:

Warcraft 2 klassisk realtidsstrategi. Trots att spelet släpptes för ganska länge sedan har det inte tappat sin relevans ens nu. Tack vare den uppdaterade versionen med högupplösta texturer kommer spelet att glädja fansen med högkvalitativ grafik, även om detta projekt inte kan konkurrera i denna parameter med toppmoderna spel. Röstskådespeleriet är gjort i klassisk stil, och musiken är trevlig.

Om du är bekant med denna serie av spel, så vet du förmodligen redan vilken typ av konfrontation handlingen kommer att berätta om. Människors värld kolliderade med orchernas värld.

Det finns flera kampanjer, du kommer att ha möjlighet att gå igenom var och en av dem. På så sätt kommer du att bättre förstå motiven för varje sida och deras historia.

Kontrollgränssnittet är enkelt och intuitivt. Om du redan har spelat spel i den här serien tidigare kommer du snabbt ihåg vad du ska göra och hur du gör det. Om detta är din första bekantskap med Warcraft-universumet kommer tips utarbetade av utvecklarna och ett litet träningsuppdrag att hjälpa dig.

Uppdrag är ganska vanliga för RTS-strategier:

  • Utforska en enorm spelvärld
  • Hitta platser rika på resurser och organisera deras utvinning
  • Utöka dina städer, bygg nya byggnader, förbättra byggnader
  • Studera teknologier och tillämpa dem vid tillverkning av vapen eller i konstruktion
  • Bygg ogenomträngliga murar runt bosättningar och installera defensiva strukturer
  • Skapa en stor, välbeväpnad armé
  • Besegra fiender under strider

Den här listan innehåller huvudaktiviteterna i spelet, men den kan inte förmedla hur intressant det kommer att vara att göra allt detta.

Det finns många spellägen, det finns flera berättelsekampanjer. Spela enspelarscenarier och flerspelaruppdrag online. Dina rivaler kan vara riktiga människor som finns även på andra kontinenter. Det är bäst att börja med att gå igenom kampanjerna, så att du kommer att lära känna alla karaktärerna, ta reda på vilken typ av krigare varje fraktion har och förstå deras styrkor. Det kommer att vara möjligt att välja svårighetsgrad lätt, medel eller svår, flera alternativ finns tillgängliga.

När du har slutfört kampanjen kan du prova på andra spelare. Onlineläget kan vara väldigt svårt, beroende på vem du möter.

För älskare av kreativitet finns det en bekväm manusredigerare. Du kan dela kartor du skapar med communityn eller ladda ner scenarier från andra spelare.

Internetåtkomst är inte nödvändigt för att spela Warcraft 2. Lokala kampanjer är tillgängliga offline; en onlineanslutning krävs bara för att spela med andra.

Det här spelet var en av de första strategierna; moderna projekt har tagit många beslut från Warcraft-universumet.

Warcraft 2 laddas ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarens webbplats. Här är en tidlös klassiker, se till att köpa den, speciellt eftersom priset är helt symboliskt.

Börja spela just nu för att ha en rolig tid i en värld där det pågår en kamp om tillvaron mellan orcher och mänskligheten!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more