Dina bokmärken

Krigsplanet

Alternativa namn:

War Planet är ett taktiskt MMO-strategispel som utspelar sig på en riktig världskarta. Spelet är tillgängligt på mobila enheter. Grafiken är bra och detaljerad. Tack vare optimering kommer inte bara ägare av flaggskeppsenheter att kunna spela. Röstskådespeleriet är av hög kvalitet, musikvalet kommer inte att trötta ut dig ens under långa spelsessioner.

Den här gången kan du visa dina talanger som befälhavare genom att erövra verkliga länder som finns på den globala kartan över världen på de platser där de ska vara. Välj i vilken stad du vill placera huvudstaden.

Kontrollerna är intuitiva och inte svåra, om du har erfarenhet av RTS-spel kommer du lätt att gå pank. För nybörjare har utvecklarna förberett tips och en kort handledning.

Därefter kan du börja erövra världen.

Detta är ingen lätt uppgift och mycket måste göras för att klara det:

  • Konfigurera resursextraktion
  • Förstärk din bas
  • Undersök nya vapensystem
  • Skapa en kraftfull armé oöverträffad på slagfältet
  • Öva diplomati, sluta allianser med andra spelare

Det här är bara några av utmaningarna du kommer att möta när du spelar War Planet.

Hela vår planets territorium kommer att bli din spelplan i det här spelet. Simulera de mest otänkbara konflikterna och observera konsekvenserna.

Att starta är aldrig lätt. Du kommer att möta en brist på resurser, du kommer att behöva ta itu med detta omedelbart.

När du har slagit upp ett välbefäst läger kan du börja erövra världen. Det här är inte lätt att göra, du kommer att mötas av spelare från hela världen. Du behöver inte slåss mot alla. Du kan hitta nya vänner i spelet, göra en allians med dem och slutföra gemensamma uppdrag i PvE-läget.

Du kan kommunicera med andra spelare med den inbyggda chatten.

Om du vill slåss finns det ett PvP-läge där du kan visa en befälhavares talang genom att besegra motståndare. Räkna inte med en lätt seger, det kan visa sig att fienden är mycket starkare än du.

För att få värdefulla gåvor varje dag, glöm inte att titta in i spelet. Om du inte har missat en dag får du i slutet av veckan en fin bonus.

Under semestern har du möjlighet att delta i speciella temaevenemang. Belöningarna som kan vinnas dessa dagar kan vara unika och inte tillgängliga vid andra tidpunkter.

Spelbutiken uppdaterar regelbundet sortimentet. Du kan köpa förstärkare och många andra användbara föremål och resurser. Det är möjligt att betala för köp med spelvaluta eller riktiga pengar. Du kan spela utan att spendera pengar, detta är inte obligatoriskt, men det kommer att göra spelet lite lättare för dig.

För att spela War Planet behöver du en internetanslutning.

Utvecklare bryr sig om spelarna och släpper regelbundet uppdateringar med nytt innehåll.

Du kan ladda ner

War Planet gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela just nu för att erövra hela planeten och bli en diktator eller föra demokrati till alla länder!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more