Dina bokmärken

War Commander: Rogue Assault

Alternativa namn: Var Commander

Game War Commander: Rogue Assault för fans av militära strider.

American utvecklare Kixeye har flera framgångsrika projekt på sitt konto, och War Commander: Rogue Assault lade till den här listan. Arbetet med den nya IMO-strategin för mobila enheter varade flera år (2014-2016). stad). Men vi kan säkra säga att leksaken kommer att vädja till fläktarna i genren, som inte missar möjligheten att ta sitt befäl på en stark armé. Produkten har flera fina funktioner som gynnsamt skiljer den från en massa liknande:

  • Utmärkt arbeten på alla plattformar.
  • Använd vanlig 3G och medellång hastighet paket.
  • Det finns 6 variationer av grafikinställningarna som automatiskt väljs, beroende på vilken enhet som används.

Each War Commander: Rogue Assault kan ladda ner gratis, men möjligheten att köpa finns också. Men för att spendera pengar tvingar ingen, och det är ganska möjligt att göra vad som är tillgängligt gratis. Förresten, ladda ner War Commander: Rogue Assault på datorn, du kan, och det här är ett annat plus till förmån för spelet.

0 En liten förhistoria.

Den giltighet i vilken spelaren visar sig refererar till den närmaste framtiden när världsekonomin kollapsade. Detta ledde till total arbetslöshet, vilket resulterade i en svält. Människor tog på gatorna, men snart uppstod fredliga uppror till aggressiva zavarushkas. Myndigheterna förlorade kontrollen över situationen, brottsligheten gick av skalan, antalet gäng växte.

Efter att ha erhållit tillgång till vapen, förklarade de ockuperade territorierna fria stater särskilt starka fraktioner. Det är dags för en ny diktatur, mer grym än någonsin. Uppgiften för spelarna att leda militärbasen och förstöra en av de mest blodtörsta generalerna, utan att låta honom sprida sitt inflytande över andra länder.

Dina åtgärder i spelet.

Game War Commander: Rogue Assault utvecklas på två grenar:

  • Byggning och förstärkning av bas
  • Deltagande i PVE och PVP slag

Du kommer att få tillgång till tre huvudmetallresurser (utan att det inte kommer att bli några förbättringar), thorium (analog av metall, men mer avancerad), olja (hjälper enheterna att återhämta sig efter strider). Det här är bra du borde alltid ha, så håll koll på att lagren stämmer i rätt tid. Hämta dem på egen basis, och få även som belöning för den avslutade uppgiften. Om du inte är ny för militära strategier, vet du handlingsprincipen. I detta avseende kommer War Commander: Rogue Assault-spelet inte att ge någonting nytt: utveckla hela tiden basen, bygga byggnader, extrahera resurser, pumpa trupper, ta nya territorier och kontrollera dem.

En av leksaksdragen är obegränsad tillgång till medel. Det betyder att källan inte löper så att det är så djärvt att ackumulera det nödvändiga beloppet för ytterligare uppgradering och konstruktion. Men för detta behöver du din närvaro, eftersom spelet Var Commander inte kommer att utvecklas i"viloläge". Om det räcker att distribuera uppgifter i andra projekt och återvända på en dag för att skörda eller få ett annat resultat, fungerar det inte. För att flytta till en ny nivå måste du personligen leda alla. Den mest intressanta delen av striderna. Du måste bilda din armé genom att välja olika typer av trupper, efter att ha studerat deras egenskaper. Tillgängliga infanteri, tankar, lastbilar, militärflyg, lätta vapen av all möjlig kaliber och radie av förstörelse.

Innan du går till attacken, gör en grundlig rekognosering, se till att fienden är i dina tänder och glöm inte att tänka över handlingsåtgärderna så att operationen är framgångsrik.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more