Dina bokmärken

Efterlyst: Död

Alternativa namn:

Wanted Dead är en slasher shooter som du kan spela på PC. Grafiken, förutsatt tillräcklig prestanda, är utmärkt och ger inga klagomål. Röstskådespeleriet görs av professionella skådespelare, och musiken är energigivande!

Studion som utvecklade detta spel är inte längre en novis, har släppt ganska framgångsrika Ninja Gaiden och Dead or Alive. Den här gången lyckades de återigen glädja fansen av denna genre.

Spelets huvudperson är Hannah Stone, en löjtnant i elitpolisen i Hongkong. Avdelningens uppgift är att sätta stopp för en stor företagskonspiration. Spelet utspelar sig i framtiden.

Cyberpunkvärlden väntar på spelare.

Plotten är inte alltför komplicerad. Den huvudsakliga sysselsättningen i spelet, många strider där huvudpersonen måste besegra mängder av fiender.

Den stora arsenalen av trick kommer inte att vara lätt att hantera. Lyckligtvis har utvecklarna förutsett detta och utrustat spelet med tydliga tutorials för att hjälpa dig att snabbt vänja dig vid kontrollerna.

Eftersom spelet använder många kombinationer under strid, rekommenderas användning av en gamepad. Men om du har spelat med tangentbordet länge kan du använda det i det här spelet också.

Att spela Wanted Dead blir aldrig tråkigt tack vare de många olika utmaningarna:

  • Kör en höghastighets lyxbil
  • Lär dig nya drag och attackkombinationer
  • Lås upp hela arsenalen av dödliga vapen, både närstrid och skjutvapen
  • Kommunicera med kollegor och lös ett komplicerat fall tillsammans

Om du förväntar dig en deckare i Sherlock Holmes-stil är det inte så. Huvudsysslan för huvudpersonen och hennes kollegor är förstörelsen av mängder av fiender med olika typer av vapen.

Arsenalen av trick är enorm och inkluderar mer än hundra attacker och mer än 50 kombinationer. Allt detta gör striden otroligt spektakulär. Det finns inget för barn att göra i spelet. Det finns många våldsamma och blodiga scener.

Huvudpersonen är, liksom hela hennes lag, en zombie med cybernetiska implantat. Fighters i den speciella truppen har omänsklig styrka, snabbhet och reaktion, vilket gör att de enkelt kan hantera mängder av fiender. Under striderna är det möjligt att använda inte bara vapen utan även improviserade föremål. Möbler kan bli ett pålitligt skydd mot fiendens kulor.

Förutom vanliga fighters har du att göra med deras chefer. Att besegra dessa monster kommer att vara det svåraste och det är bättre att inte använda rak taktik för detta. Undvik vedergällningsattacker och rör dig så mycket som möjligt. Innan sådana strider är det bättre att rädda spelet, det är inte alltid möjligt att förstöra bossarna första gången.

Svårigheten ökar hela tiden, men huvudpersonen blir starkare när hon får erfarenhet och skär sina motståndare i skivor ännu mer effektivt.

Wanted Dead nedladdning gratis på PC, tyvärr, kommer inte att fungera. För att köpa, besök spelets webbplats eller gå till Steam-portalen. Priset är inte för högt för en klassisk actionfilm som säkerligen kommer att ha en efterföljare bland actionspelsfans.

Installera spelet just nu och gå till cyberpunkvärlden där en stor krigares ära väntar på dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more