Dina bokmärken

Tids välden

Alternativa namn: Timeage

Tid of Empires Online & ndash; gratis multiplayer browser-baserade spel, som gjorts i genren i en global strategi. Många känner till detta mästerverk av spelbranschen som & laquo; Civilization & raquo; och så online spel Tid of Empires Online är en avlägsen släkting till linjen. Hela historien kretsar kring den ständiga konfrontationen mellan motstående städer och stater förenas i klaner, som börjar med den antika perioden och lämnar i sin utveckling i en avlägsen framtid.

Delta i en omgång Empire är enkla och tydliga för alla och tar dig en hel del tid. Allt du behöver göra & ndash; ange namnet på spelet för att komma in i spelet, lösenordet för säkerhetsingång och din e-postadress som efter ett tag får du ett meddelande om att registratsiyaVremya Empires klar.
Tid of Empires online-spel, absolut inte pretentiös på specifikationerna för din dator, eftersom de för att njuta av spelet processen, behöver du absolut alla datorer som stöder möjligheten att få tillgång till Internet och ställa in den i webbläsaren.

Start spelar spelet online Time Empires, är du den vise härskaren, är i besittning av flera städer. Det är ditt ansvar komplett utbud av ledningsfrågor ert land: från byggandet av olika byggnader och forskning, till krigsförklaringen, fred, rädda nationen från en mängd olika epidemier som pesten eller pesten. Spelet är tur-baserade och din karaktär har ett visst antal åtgärdspunkter på dagen, som han kan spendera. I varje byggnad, forskning eller något annat tillbringat en viss tid.

Naturligtvis väljer en aggressiv utvecklingsväg, kan du omedelbart gå till krig med alla grann stam ganska svag, men erfarna spelare rekommenderar att du börjar spela spelet online Time Empires innan vsegodumat förstärkning av kraften i sin egen uppgörelse.
I allmänhet, de flesta av byggnaderna ge dig några inkomster i form av olika resurser, såsom akademin ackumuleras & laquo; & raquo;, kunskaper i att använda det, kan du utforska ny teknik. Liksom de flesta globala strategier med den kronologiska komponent, har spelet en division för teknologiska eran. Dessutom får du inte glömma välfärd sina församlingar, till exempel mat spenderas på att bevara livskraften hos stadsborna och trupper guld kan köpa byggnaden och få tillgång till speciella förmågor. Precis som i & laquo; & raquo;, Civilization i spelet finns det en generell nivå av välstånd ert land. Om den är låg, då rädslan att dina undersåtar att emigrera till angränsande länder.

för att fortsätta spela riket, efter att ha tillbringat en del tid på utveckling av staten, kan säkert tas för att föra frågan till den politiska och militära systemet i ditt land. Här kan du använda en mängd olika tecken som har ett särskilt uppdrag och är unika för varje epok.

Spelet är mycket dynamisk, och först och främst styr den omgivande marken och en egen stat kan tyckas ganska komplicerad företag. & Nbsp; Men med tiden blir denna förvirring mycket lätt att vänja sig och sedan finns det på din uppmärksamhet inte undgå någon, även om det är den minsta, förändring.

Det är nödvändigt att vara försiktig i att kontrollera deras land, eftersom om, till exempel, är garnisonsstad fyllda, byggandet av militära enheter i det stoppar omedelbart. Trivsamt glad i spelet förmågan att föra diplomatiska förhandlingar. Det finns dock en funktion: förhandlingarna är möjligt endast med de stater där du har din ambassadör, och slutförandet av de flesta av dessa avtal, försvinner din ambassadör.

genomförs väl i spelet klansystem som gör det möjligt för varje spelare att uppleva fördelarna med spelet och njuta av spelet, tillsammans med sina kamrater. Men det finns, vid första anblicken, en självklarhet, men är inte helt klart för spel i denna genre: att förena klan spelare kan endast under förutsättning att deras länder är i omedelbar närhet. Detta innebär att om du väljer att ändra klanen, måste du flytta till en annan plats för att inte ge sig problem med grannar.

speltid Empires spel där du inte bara vara roligt, men också intressant, förväntar sig nya karaktärer, och om du är en av dem & ndash; registrera och bevisa att vi förtjänar att vara en hjälte, kunna upprepa öde Alexander den store.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more