Dina bokmärken

War Russov

Alternativa namn: Wars Rus

War Rusov Online & ndash; multiplayer strategi webbläsarspel gratis, gläder oss ganska ovanlig inställning. Online spel War Rusov berättar om historien om det gamla Ryssland, dess mysterier och dess speciella och unika hörn. & Nbsp; Under de senaste åren, med transportören spelet mer och mer går ofta ut & nbsp; spelet, på grund av det faktum att deras popularitet bland igrovkov OSS-länderna växer. Detta beror på att var och en av dem som spelar liknande spel vill ansluta sig till unika och autentiska kultur infödda historia. Och det ska sägas att detta är spelet kvalitet kan hjälpa dig med detta.

Registrera dig i spelet & nbsp; War Rusov ganska enkel och tar inte mycket av din tid. För att börja spela spelet War Rusov nätet, måste du ange ett användarnamn, e-postadress och konto lösenord. Senare på din e-post kommer att få ett brev som informerar dig att registreringen är klar Rusov kriget och nu kan du börja spela spelet online War Rusov. Trots att spelet i sig är en webbläsare, det inte hindra den från att ha en egen klient, enkel och lätt, kan det inte annat än glädjas.

I början av spelet har du rätt att välja landet som kommer att representera. I stort sett är valet egentligen inte något och enorma. Till ditt förfogande är möjligheten att ansluta rusam eller barn stäpp och vind & ndash; Nomader. Rusa, bör det sägas, de är en stor nation i spelet och har en fast livsstil. Nomader är bara att ta itu med och som bärs från fästningen till fästningen på jakt efter dem som fortfarande alltför bra och rikt liv är att framgångsrikt kapitalisera på dem. Soldat Nomads är mycket billiga att producera och mest talrika. Det är bara en av många bländande historiska motsvarigheter, genom vilken vi kan säkert säga att spelet är gjorda för att hålla. Samma nomader nekas möjlighet att försvara sig i fästningar, vilket utvecklarna balanseras fördelarna med båda stridande parterna. War Rusov online-spel, som är säker på att få dig att använda din limpa.

I spelet vi ges möjlighet att välja en av flera platser: Regel Horde Start Russow eller Savage Field. Jag måste säga att om du är ny till spelet, Wild Field är rätt för dig. För övrigt redan misshandlade och beprövad och bekämpa spelarna valet kommer att bero på spelstil, och de fraktioner som de valde för sig själva.

behagar historiska sanningshalten i militära enheter, som finns i överflöd i spelet, på vad varje typ har vissa utmärkande endast hennes positiva och negativa sidor. I själva verket beror på den specifika område där du tar eller utlösa en kamp.

Börjar spela krig Rusov till ditt förfogande är en liten by, som du behöver för att vaksamt skydda mot razzior, och så småningom bygga en enorm Grads & ndash; dåvarande megastäder, ouppnåeligt och förtrollande makt.

I allmänhet är spelet War Rusov nätet utformad så att om en brand och svärd taktik främmande för dig, eller om du vill spela säkert och vara hundra procent säker på segern, så allt du behöver göra & ndash; det är bara en muta fiende tjänsteman och sedan dina chanser att lyckas öka avsevärt.

Kriget Rusov spela för företrädare för den gamla furstendömet ryska mutor genom att från början av spelet för att bli en fullfjädrad bärare s furstliga titel. Du kommer att vara underordnad till en viss stat dina bönder, små hus och några livegna, precis som i det gamla Ryssland.

krigsspel på nätet Rusov är gratis, men du kan alltid köpa klienten, där utvecklarna har markant förbättrade grafik del av spelet, vilket ger dig mer nedsänkning i världen, full av gåtor infödda historia. Det är värt att notera att fördelarna med att investera riktiga pengar kommer till ett slut, och det kan inte annat än glädjas.

Tja, om historien är inte främmande för dig, om du är inne i blodet av de stora furst eller herrar stäpperna och bröderna vind, inte tankas och se till att spela detta fantastiska spel. Nu historien har besannats!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more