Bokmärken

Warriors och Mages

Alternativa namn: Warriors och Mages

Warriors och Mages Online & ndash; webbläsare baserat online role-playing game gratis, som tematiskt kan tillskrivas det mycket populärt nuförtiden fantasy-genren. Online-spel Warriors och Mages är shareware, vilket innebär att icke-spel om pengar, kan du köpa den så kallade premium-konto, vilket ger vissa bonusar. Skaparna av detta spel projektet är stolt över att kalla sin produkt en av de snabbast växande spel samhällen, som ständigt uppdateras och är fylld med en mängd olika bonusar och godsaker för redan erfarenhet av strider och potrёpanyh spelare och nybörjare precis börjat utvecklingen av spelet världen. Just på grund av detta Warriors och Mages online-spel som kommer att ha smak av alla som fortfarande vill prova dig själv i spelvärlden, fylld med en mängd fantastiska mysterier och gåtor.

Registrera spelet Warriors och Mages & ndash; processen är inte tidskrävande. Allt du behöver göra för att börja spela spelet Warriors och Mages på nätet & ndash; ange kontonamn, din e-postadress och lösenord. Egentligen kommer denna registrering Warriors och Mages vara klar och du kan börja spela spel online Warriors och Mages. Men den första på din e-postadress måste komma ett meddelande om att ditt konto har aktiverats.

Spelet Warriors och magiker på nätet genomförs så att dina axlar vilar en tydlig spelkaraktär, förbättring och utveckling som beror på dig. På det stora hela, din uppgift i spelet & ndash; utveckling av vissa förmågor din karaktär, delta i turneringar, häftiga strider, och även den politiska eller diplomatiska arbete.

efter varje hård kamp du kommer att behöva ordna sin egen hälsa. Du kan göra detta kommer att vara på sjukhuset. Ett vapen eller reparera utrustningen kommer att ha för dig själv. Stridssystemet i spelet, vilket har skett i många liknande spel & ndash; steg för steg. Först du går, sedan din motståndare. Kämpa du har möjlighet med både tillfälliga spelare och NPC & ndash; monster. I grund och botten är varje tecken ges en personlig kapacitet och har redan bekant och helt ny: manna, hälsa, karisma, tro, magi, trötthet, magi motstånd, bygga och koncentration. Från vad är för närvarande i nivå med din karaktär är direkt beroende av hur fri du kommer att känna i spelet. Erfarenheterna genom vilken din karaktär kommer att utvecklas, kan du tjäna i strider och slagsmål. Varje höjning nivå ger i din spargris ett visst antal poäng.

Medlemmarna börjar spela på nollnivå och inom fem de öppnar upp möjligheten att studera trollformeln, till tio öppen tillgång till behandling och återhämtning i striden pyatnidtsatomu nivå det blir tillgängligt Arcane blod. Men den tjugonde samma nivå är en övergång till att utbilda alla mysterier av gudar.

Det bör noteras att liknande system som redan har vunnit deras förtroende och bevisad fördel jämfört med många andra format i de flesta moderna onlinespel. Den ekonomiska delen av spelet som genomförs på lämplig nivå, vilket inte är sant för många av hennes kolleger Igroprom.

spelets valuta i spelet måste köpa en mängd olika poster såsom utrustning, vapen och andra förnödenheter. Villkorligt det kan delas in i tre typer: guld, silver och koppar. Myntet är ett mått på värdet av vissa varor som du köper i butiken. Faktiskt, glatt nöjd med att vinna i våldsamma strider som ett pris får du inte bara en mängd vapen och utrustning, men också finansiella belöningar. Dess storlek bestäms av hur mycket skada du har gjort i mängden din motståndare under ett slagsmål.

En hel del har potrёpanye olika onlinevärldar spelare säger att de började spela i Warriors och Mages, efter en tid verkligen vänja sig och börjar övertygad om att någonstans där ute, i ett parallellt universum existerar en magisk värld, om än i begränsad omfattning övervaka, men fortfarande stora, mystiska och fascinerande. Och om du inte är främmande för känslan av äventyr, men innerst inne är du fortfarande samma oförbätterliga romantiska riddare, då detta spel är för dig. & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more