Dina bokmärken

By och gård

Alternativa namn:

Village and Farm en rolig gård för mobila plattformar. I spelet kommer du att se ljus grafik i tecknad stil. Musiken är vald så att även på en molnig, regnig dag att muntra upp.

Här hittar du många trevliga sysslor runt huset:

  • Renovera och utöka huset och ladan
  • Bygg verkstäder och fabriker
  • Starta och ta hand om djur och fåglar
  • Så fälten och skörd i tid
  • Handelstillverkade produkter
  • Slutför speciella uppgifter och tjäna erfarenhet
  • Möt gårdens grannar

Detta är en kort och ofullständig lista över fall. Börja spela Village and Farm och ta reda på själv hur många olika uppgifter och ännu mer underhållning det finns.

Till att börja med, för att förstå kontrollerna, vore det bäst att gå igenom lite utbildning som utvecklarna tog hand om.

Allt är inte begränsat till verksamheten på själva gården. Du kommer att ha möjlighet att besöka närmaste stad och även öppna butiker där. Dammen i närheten är värt ett besök för att fiska eller sätta fällor för kräftor.

Ordna byggnader på gården som du vill. För dekoration kan du köpa inredningsartiklar. Välj ett staket och plantera området med exotiska fruktträd och blommor. Odla bin för att få vax och honung.

Skaffa dig ett husdjur eller flera på en gång. Ta hand om dina husdjur och glöm inte att leka med dem.

Med tiden kommer produktionskedjorna att bli långa, vilket innebär att mer lagringsutrymme kommer att behövas. Utöka din lada och bygg en silo för att lagra dina förnödenheter. Det blir inte lätt, byggmaterial är svårt att få tag på och det kommer att krävas mycket av dem.

Du kommer att kunna handla med tillverkade produkter på spelmarknaden, köpare är riktiga människor. Ta reda på vad som är störst efterfrågan och sätt upp produktionen.

Bjud in vänner att spela eller träffa nya. Skapa gemenskaper och delta i tävlingar tillsammans. Vid behov kan du alltid be om hjälp från allierade eller hjälpa dem. För kommunikation tillhandahålls en bekväm chatt här.

Gå med i spelet varje dag och få dagliga och veckovisa aktivitetspriser. Slutför dagliga uppgifter för att tjäna ännu fler presenter.

På helgdagar och under stora sportevenemang hittar du många tematiska tävlingar med priser som du inte kommer att få vid andra tillfällen. Samla hela samlingar av sådana föremål.

Uppdateringar släpps ofta som ger mer dekorationer till spelet och nya, ännu mer intressanta uppgifter och tävlingar.

I spelbutiken kan du köpa byggmaterial och andra resurser för spelvaluta eller riktiga pengar. Sortimentet uppdateras varje dag och ofta kan nödvändiga varor köpas till rabatterat pris. Men även utan detta kommer du att nå framgång, det tar bara lite mer tid.

Du kan ladda ner

Village and Farm gratis på Android genom att klicka på länken på den här sidan.

Börja spela nu för att börja bygga din drömgård!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more