Dina bokmärken

Vikings Clan War

Alternativa namn: Vikings War of Clans

Game of the Vikings Clan War på datorn gå din krigare

Plarium glädjer regelbundet fans av MMO-strategier med nya spelprodukter. Vikings Clan War kom ut 2015. , och sedan dess bara höjer baren för popularitet tack vare regelbundna uppdateringar. Spelet utvecklades som en mobilapplikation där spelare från hela världen kunde förena sig i Viking-klaner och tala ut mot fiender.

Den föreslagna tomten är mycket dynamisk och mångsidig. Det ska också sägas att Vikings Clan War kan laddas ner till din dator gratis, samt utveckla din egen historia. Men tillsammans med detta tillhandahålls en finansiell komponent när resurser, artefakter och pumpning är tillgängliga för snabbare marknadsföring och utveckling. Intäktsgenerering är som ett Free-to-play-system, men erbjudandet att investera riktiga pengar kan stängas av i inställningarna.

Den viktigaste uppgiften för spelare att ta besittning av Place of Power, som ligger i den centrala delen av alla rike. Detta är bara möjligt som en del av din klan.

Klassens ledare, som lyckades göra detta, blir kungariket med den fångade maktplatsen och kan tilldela vilken som helst av underordnade en av de 16 titlar som anges. Efter att ha blivit ägare till en ny rang upplever spelaren allt sitt inflytande, både positivt och negativt.

Karakteristiska egenskaper hos spelet

En annan viktig detalj sedan 2017 var möjligheten att ladda ner Vikings Clan War till din dator. I detta fall förblir scenariot och uppgifterna desamma:

 • Skapa och förbättra klaner
 • Utveckla din egen stad genom att bygga nödvändiga faciliteter
 • Att utvinna resurser (livsmedel, mineraler, trä, metall)
 • Samla spelvaluta (silver och guld)
 • Pumpa huvudpersonen
 • Delta i striderna
 • Uppnå det ledande målet

spelare blir garn och klan tillsammans med upp till 100 medlemmar. Var och en har en unik heraldik, slogan, namn och hierarki:

 • Chieftain
 • De äldre
 • generaler
 • Warriors
 • vanliga

Vikings Game Clan-krig förenar människor från hela världen och består i sig av olika kungarike bebodda av 45 000 spelare. Var och en av dem bygger sin egen stad, så att han fritt kan röra sig runt sitt hemlandets territorium. Det är tillåtet till och med att överföra en personlig uppgörelse till ett annat kungarike, men bara en gång, så tänk noga innan det ödesdigra steget.

Lite om striderna

Alla vet hur svåra vikingarna är och tillbringar hela sitt medvetna liv i erövringar. Detta är vad Vikings Clan War-spelet ägnas åt, även om en viktig ekonomisk del inte utesluts.

Här kämpar alla klaner och riken. Som en del av ”klanstriden” är representanter för grupper från olika kungariker närvarande på arenan för att mäta styrka och färdigheter. Resultatet av striden beror på hur bra dina krigare pumpas. Vinnaren tilldelas en bonus hela veckan som ny kunskap når i en snabbare takt, och byggnadsnivån och utvecklingen av citadellresurserna påskyndas med 10%.

, även Viking War of Clans-spelet organiserar massiva kungliga turneringar. Konungariket paras slumpmässigt upp och striden börjar. Vinnaren får Gold of the Gods-gruvan, där brytningen av ädelmetall är tio gånger högre än i klassiska guldgruvor.

Annu spelet Vikings klan krig inom klanen gör att du kan skapa attack trupper för att attackera fiendens städer. Och som ömsesidig hjälp kan spelare utbyta resurser, användbar kunskap och färdigheter, som bildar starka allianser mellan klaner som är vänliga mot varandra.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more