Dina bokmärken

Vikings krig av klaner

Alternativa namn: Vikings Clan War

Igra Vikings War of Clans (Vikings War of Clans) på datorn.

Viking Game Klan kriget kommer att ta spelare till norra länder, där naturen är hård, och bara den starkaste, smartaste och modigaste kan överleva. De snöiga bergen omger de förstörda städerna som överlevde från de barbariska raiderna, de ber till Odin att de överlevde en annan dag. Men inte allt är så ledsen som det verkar vid första anblicken, den största fördelen med denna nation är styrka av sinne och mod. En soldat är ett dussin värd, det viktigaste är att hitta en vis linjal som kommer att leda dem att bekämpa fiender och kunna höja ekonomin i de förödda städerna.

iPlayer Vikings War of Clans är en bra kombination av multiplayer webbläsarstrategi och rollspel. Användare kommer att kunna uttrycka sig på olika sätt - att bli stadsplanerare, utveckla ekonomin och etablera diplomatiska kontakter, och naturligtvis försöka sig som kloka befälhavare genom att kontrollera den starkaste armén som kommer att försvara den nyskapade staten. I denna värld är endast regel endast möjligt med våld, med stöd av modiga krigare, att utöka stadsgränserna och etablera lagen i dessa hårda länder.

Vikingmarker bor Yarly, här regerar kaos här och alla vill få så många knappa resurser som möjligt, liksom obegränsad makt. För att försöka bli mästare på de snöiga landen och ta kontroll över rikedomarna i spelet krävs Vikings War of Clans registrering. Du behöver bara gå igenom det en gång och fylla i alla fält i lämplig form, nämligen att komma med ett smeknamn och lämna en e-postadress. Det är ännu enklare att logga in via ett konto i ett av de sociala nätverk.

Egenskaper i spelet Vikings War of Clans.

Efter att ha passerat registreringsproceduren kan spelarna välja en hjälte, en virtuell linjal. Det kan vara både man och kvinna. Alla typer är väldigt karakteristiska, Vikings blod strömmar in i dem. Efter att ha valts kommer hjälten till ett litet organs egendom ett förstört slott och flera personer som överlevde från de konstanta raserna. Den en gång stora staden förstörs, byggnader förstörs, och kloka äldste domar denna bosättning dödad. Spelarens huvuduppgift är att bygga om staden, etablera utvinningen av nödvändiga resurser och skapa en armé. Varje byggnad är viktig för utvecklingen av ekonomin och militär makt:

  • På gårdarna kommer bönder att ta hand om mat,
  • arbetare i sågverksarbetet, gör en planka ur skogen, nödvändig för byggandet,
  • At stenbrotten är arbetet i full gång, starka väggar behövs för ett tillförlitligt försvar,
  • I smeden skapar de rustning och kläder för hjälten, där han kan bli oövervinnlig,
  • V cure warriors;
  • I sina fastigheter kommer de att träna i militära tricks.

B Vikingar Krig av klaner är inte möjligt att spela på en dator utan att utveckla vetenskap och få kunskap, användarna har tur i den här frågan, fienderna kunde inte förstöra de äldste rullarna, deras visdom kan gå till den moderna linjalen om han finner tid att studera folios. Ett annat inslag i spelet är tillgången till kartor, alla 81, när de utvecklas, från nivå till nivå, blir möjligheten att överföras till nya länder öppnas. Ju nyare kartan, desto mindre kraftfulla fiender kan vara på väg.

Geroi är en separat historia, den kan utvecklas, den får erfarenhet och kunskap. Ju fler uppgifter som slutförts, slag vunnit och goda gärningar gjorda för invånare och staden. Ju högre karaktärens kraft. Han får förmågan att få en mindre armé att leda honom till seger över den starkaste fienden. Ju högre nivå hjälten, desto mer artefakter och rustningborgare producerar för honom, ger de överlägsenhet över andra spelare.

Playing Vikings Krig av klaner på en dator är mycket lättare om du går med i en av klanerna. Utan allierade kan du inte besegra united enemies.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more