Bokmärken

Valheim

Alternativa namn:

Valheim är definitivt ett anmärkningsvärt spel. Det är ett RPG, men det är också en av de bästa överlevnadssimmarna i den öppna världen som finns. Snygg grafik i klassisk stil och mycket bra ljudackompanjemang väntar spelare i detta spel. Dessutom är spelet samarbetsvilligt, du kan spela det både på egen hand och med vänner. Co-op-läget kan gå med upp till 10 spelare.

Innan du spelar Valheim bekantar du dig med det skandinaviska eposet. Du kommer att få veta att efter striden skickade den högsta guden Oden våldsamma fångar till den tionde världen som heter Valheim. Efter det skar han av Yggdrasils grenar som förbinder denna värld med andra världar. Men efter ett tag fick Oden reda på att fångarna hade överlevt och planerade ondska mot resten av världarna. Då sände Oden krigarsjälarna från Mitgård till Valheim för att omintetgöra dessa planer.

Under spelets gång kommer du att bli en sådan krigare. En gigantisk korp tar dig till centrum och därifrån måste du börja din resa genom Valheims marker.

Det finns inte så få land i det här spelet, du kan inte passera det på några timmar.

Du kommer att besöka:

  • Meadows
  • Schwarzwald
  • Marshes
  • Bergen
  • Plains

Och detta är bara en del av listan. Men först till kvarn, hitta material till vapen och verktyg.

För att gå till nästa plats måste du hitta och besegra chefen för den nuvarande. Ibland är det svårt att slå, men ibland är det bara svårt att hitta. Efter att ha besegrat chefen får vi hans trofé och hänger den på en krok i uppgörelsen.

När du passerar, samlar du inte bara resurser för att skapa vapen och rustningar åt dig själv, utan också utrusta din bosättning. Du är inte begränsad i detta, du kan glömma storykampanjen ett tag och börja bygga, återskapa till exempel en stad från ett annat spel. Det är ungefär som Minecraft. Det är intressant att bygga, fysikens lagar beaktas till och med under byggandet. Det är nödvändigt att korrekt beräkna byggnadens vikt och den nödvändiga kraften hos stöden, annars kommer allt att kollapsa. Det är värt att vara försiktig när man utvinner resurser, man kan lätt till och med bli spikad med ett träd.

Konstruktion, skapandet av en bosättning är inte begränsad. Plantera en trädgård, plantera en trädgård. Uppfostra bin, eller till och med skaffa en hund och en katt.

Hela detta hushåll behöver skydd, det är nödvändigt att omsluta allt med väggar i tid, annars kommer trollet som vandrade in i ljuset definitivt inte att glädja dig och andra invånare i byn.

Du behöver material för att bygga. Du kommer att kunna använda båtar för att leverera allt du behöver. I början av spelet kommer det att vara en enkel flotte, men med tiden kommer det att vara möjligt att bygga ett långskepp. Men allt är inte så enkelt, det här är inte en motorbåt och du måste lära dig hur man använder ett segel, med hänsyn till det faktum att vinden inte alltid är gynnsam.

Mat spelar en ovanlig roll i spelet. Du riskerar inte att dö, men mat ger dig lite buffs, och olika typer av mat har olika effekter.

Stridssystemet är inte heller berövat utvecklarnas uppmärksamhet, allt är väldigt realistiskt. Olika fiender kan ha en svaghet för vissa typer av vapen, detta är bäst att ta hänsyn till speciellt i bossstrider.

Valheim ladda ner gratis på PC, det kommer inte att fungera, tyvärr. Men du kan köpa det här spelet på Steam-lekplatsen eller på den officiella webbplatsen.

Börja spela just nu och se till att detta är ett av de bästa spelen i den här genren!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more