Dina bokmärken

V stiger

Alternativa namn:

V Rising är ett RPG-spel som kommer att visa en vampyrs liv från ett helt annat perspektiv. Här kommer du att se dyster, men väldigt vacker grafik, bra röstskådespeleri och musik som kommer att skapa rätt stämning i spelet.

En vampyrs liv är inte så lätt som det kan verka. Det finns många faktorer som kan skada dessa nattens varelser.

För att överleva måste du vara uppmärksam på flera verksamhetsområden samtidigt.

Här är några av dem:

  • Utforska en enorm öppen värld och upptäck dess mysterier
  • Bygg ett slott för att bli ditt fäste, där du kan återhämta dig och koppla av
  • Fungerar endast på natten, akta dig för det destruktiva dagsljuset för dig
  • Samla resurser för att förbättra din utrustning och dina vapen
  • Besegra dina fiender, lås upp nya förmågor och utveckla de du redan har
  • Bli en ensam vandrare eller samla ett team av vänner för att hjälpa dig på din resa

Att göra allt samtidigt kommer inte att vara lätt, särskilt i början, men med tiden kommer du att kunna vänja dig vid spelet.

Innan du börjar spela V Rising kommer det inte att skada dig att gå igenom en kort handledning och bemästra kontrollerna.

Nästa, fortsätt din väg. Allra i början av spelet, försök att vara så oansenlig som möjligt för att inte snubbla på för starka fiender, annars kan din resa avbrytas mycket tidigare än du skulle vilja.

När du har fått tillräckligt med erfarenhet kan du inte längre vara rädd för sådana slumpmässiga möten.

Den arsenal av förmågor som du kan bemästra är verkligen enorm. Detta kan vara en mängd olika stridstekniker och speciella attacker, eller till och med förvandlas till djur eller konsten att hypnos.

Utveckla dina talanger och du kan till och med överträffa den världsberömda Dracula.

Förvandla ditt förfäders slott till en ogenomtränglig fästning. Låt inte andra vandrande vampyrer och hämndlystna bönder ta över. Bygg en ogenomtränglig mur runt slottet och skydda alla närmande till det med dödliga fällor.

Världen runt är full av invånare. Alla kommer inte att välkomna dig, men det finns inget du kan göra åt det. Spåra monster, gå in i deras lyor och ta bort alla värdesaker du hittar där. Förstör banditerna för att ta de skatter de har fått i besittning. Tillfoga terror på bosättningarna för byborna i närheten. Förstör eller underkuva andra vampyrer som har vandrat in på din domän.

Som du kan se kommer du aldrig att bli uttråkad.

Var också uppmärksam på att äta i tid, precis som alla varelser av denna art behöver du en regelbunden diet av mänskligt blod. Tänk på hur full huvudpersonen är innan du tar dig an nästa uppgift.

Alla människor är inte värda att förstöra, för du kan inte hantera ett så stort slott ensam. Erövra invånarna i byarna och gör dem till dina trogna tjänare.

V Rising ladda ner gratis på PC, tyvärr finns det inget sätt. Du kan köpa spelet på Steam-plattformen eller på utvecklarnas officiella webbplats.

Installera spelet nu och ta reda på hur det är att vara en vampyr!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more