Bokmärken

Urban Rivals

Alternativa namn: Urban Rivals

Urban Rivals nätet & ndash; är en gratis online webbläsarspel, som sammanför spelare från hela världen. Online spel Urban Rivals tillhör den kategori av kortspel, och det görs i stil med serier, där alla händelser utvecklas i spelet en stor stad Clint City, som kontinuerligt vara fiende klanen strider mellan fraktioner om kontrollen över hela staden. Spela spelet Urban Rivals på nätet är möjligt med alla webbläsare (är Internet Explorer 6 rekommenderas inte! ) Och installera spelet klienten & ndash; Jag behöver inte! Registrera dig och starta spelet & hellip;

Registrera Urban Rivals: Om du har ett konto på Facebook, kan du logga in i spelet med hjälp av det här kontot i stället för att registrera dig på webbplatsen. Om det du inte, tryck sedan på knappen & laquo; Register and Play & raquo;, i fönstret som ber dig välja stilen på din första strids däck: Brute force (inte ge motståndaren en chans), Slow Death (trycket motståndare till sig med sin påse med tricks ), & nbsp; tillsyn (hålla situationen under kontroll och agera på försvar). Nästa du välja land, anger i fälten e-post, inloggning, lösenord och kod visas. Om du vill få nyheter från Urban Rivals, sätta en bock & laquo; Ja & raquo; eller & laquo; Nej & raquo;. Sedan ta Avtalet med reglerna för spelet och trycker på en knapp och laquo; upp och spela & raquo;. Vid denna tidpunkt i spelet Urban Rivals är klar är du redo att spela!

I denna ljusa och färgrika spel, du kommer, & nbsp; träffa informella sönderslagna ungdomar och med en mängd aggressiva mutanter, med de tappra polisen och våldsamma gangstrar, liksom många andra lika färgstarka karaktärer och hellip;

I början av spelet får du ditt första jobb och ndash; Mission, olika typer och nivåer av komplexitet. För att utföra uppdraget får du poäng och priser & hellip;

Starta spelet, får du åtta kort med vissa tecken som tillhör olika klaner. Samtidigt delta i kortet slaget kan bara vara fyra kort. Varje kort har sina speciella egenskaper: Effekt och skador (före utspädning), Förmågan och bonusar (mindre).

I början av striden, varje spelare väljer en efter en från däcket ett kort och kastar den i kampen. Tänk på att den spelare som kommer att välja ditt kort för den andra kampen, har den fördelen, eftersom det redan kommer att se en karta över & nbsp; hans motståndare och kommer att kunna kasta in i striden starkare kort. För att framgångsrikt bekämpa i Urban Rivals online-spel, måste varje deltagare rätt att välja en grupp, som har en form av en kortlek-tecken. Urban Rivals onlinespel ger en möjlighet att köpa så kallade kortsamlar tecken (antalet 50). Med hjälp av dessa kort, kommer det att bli lättare att vinna matcher, men för att få dessa tecken kommer inte att bli lätt, så du måste sträng upp. Urban Rivals omfattade mer än 600 olika karaktärer som har sin egen karaktär och färdigheter som kan förbättras, och & nbsp; att skaffa nya.

Alla spelkaraktärer är förenade i klaner, som vid denna punkt i spelet - 22 (en detaljerad historik över klanen kan hittas i serier, som publiceras på webbplatsen).

spela spel online Urban Rivals kan vara i flera spellägen. Till exempel, såsom: Dagliga turneringar, ELO, Survivor, Deathmatch. & Hellip; & nbsp;

I det inledande skedet, slåss du med spelare i din nivå (det vill säga, inte komplex). Därefter, under spelets gång, kommer du så småningom att flytta till mer komplexa nivåer (där du måste mer noggrant välja sin stil bekämpa). Extrema nivåer kommer att finnas tillgängliga för att nå den högsta bar i spelet (här för strängare regler).

för genomförandet av striderna i Urban Rivals, du får låtsaspengar (Clintz) och erfarenhet. De pengar kan spenderas på inköp av nya karaktärer. VIP-shop "Boutique", kan du köpa elit-kort tecken, men för riktiga pengar.

Urban Rivals spelar, du kan öka bekämpa kapacitet sina kort genom särskilda tabletter & ndash; Pillz (en sådan tablett förbättrar bekämpa förmåga av tecknet kortet i 2 gånger). I början av kampen, får du 12 Pillz (som du kan dela ut efter behag mellan sina fighters 4) och 12 liv. Huvudsyftet i strid & ndash; ta så mycket som möjligt liv fienden. Vem bor där kommer att bli mer, han är en vinnare!

spela Urban Rivals kan vara en del av en befintlig guild eller skapa & hellip;

I allmänhet spelet är ganska kul, det kan vara en lång tid för att beskriva, är det bättre att spela minst en gång. Så, Urban Rivals registrering väntar på dig!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more