Dina bokmärken

Unsung hjältar

Alternativa namn: Unsung hjältar

Unsung hjältar på nätet - gratis multiplayer-rollspel i fantasy stil med unik grafik.

Online Game & nbsp; Unsung hjältar gör följande minimisystemkraven för datorspelaren:

1. Ansluta till Internet.

2. Tillgänglighet webbläsare teknik Flash.

3. Tillgång till den aktuella versionen av Flash Player.

4. Skärmupplösningen är 1024 x 768 pixlar eller högre.

Spelutvecklare inte rekommendera att spela detta spel i Internet Explorer, Opera.

Registrera Unsung hjältar i spelet är mycket snabb & ndash; du behöver bara ange din e-post och accepterar ett användaravtal. Ytterligare vägledning om Unsung Heroes & nbsp; på nätet & nbsp; registrering & nbsp; kommer att skickas till den angivna e-postlåda. Registrera dig & nbsp; Unsung Heroes & nbsp; är inte nödvändigt om du har dina sidor i sociala nätverk som Vkontakte och Facebook & ndash; Du kan komma in i spelet med hjälp av ditt konto.

Unsung Heroes online spel har unik grafik, påminner om serier. Men detta utesluter inte det faktum att världen artanga mycket hög kvalitet och har arbetat en mängd olika platser & ndash; Fri från stadens hamn till grottorna och fängelsehålor. & Nbsp;

När du börjar spela spelet online Unsung hjältar, kan din karaktär tillhöra en av fyra klasser:

& bull; krigare

& bull; prästman

& bull; Ranger

& bull; trollkarl

, men det är upp till dig, vilken kompetens du kommer att utveckla din karaktär. Unsung Heroes online-spel har en funktion i & ndash; en uppsättning kort som du kommer att njuta. Det beror på dem din utrustning, vapen, teckenklass. Om du inte gillar det, kan du alltid köpa eller vinna slaget ett nytt kort och agera mycket annorlunda.

Slaget systemet i spelet steg för steg. Du kan slåss på arenan och utföra olika uppgifter. Dessutom kan de farligaste och listiga monster samordna sina åtgärder och kan attackera dig hela gruppen. Slagfält är olika och har olika egenskaper, till exempel hinder i form av kraft, som ger karaktär åt energiinmatningspunkten & ndash; utgång. Du kan gå, flyga, hoppa, attackera och använda sina färdigheter. & Nbsp;

När du spelar spelet online Unsung Heroes, då du kommer att vänta en mängd olika uppgifter som du kommer att ge:

& bull; Circle of Power

& bull; Steel Legion

De två organisationerna är omedvetna magiker och krigare respektive. Du behöver inte bara ge jobbet till vilken trofén blir några unika. Först måste du tjäna ett visst rykte. Om du gör ett jobb för en cirkel av makt, sedan ditt rykte i stål legion kommer att drabbas, och vice versa. & Nbsp;

Din karaktär kommer att ha speciella glasögon härlighet, som beror på attityden hos invånarna i världen. Efter titel karaktär, kan du också få fler och epitet, såsom den stora mässan, Zhetvoprinosyaschy eller Bezisvesny, Humble. Från huvudrollen beror också dess möjligheter och ndash; gå med i en klan och delta i strider i arenan.

När du är i okända hjältar för att spela, mötet mellan det ekonomiska systemet. För det första, alla resurser i spelet är uttömmande, och spelarna måste förnya dem. För det andra marknader du kommer upp med olika alternativ prissättning, dumpning, och andra brister. För det tredje kan du skapa unika vapen och sälja dem.

Du kan skapa en handelsvägen mellan städerna i världen, och handla med klaner använder ekonomisk expansion och för att attackera andra städer.

Play & nbsp; Unsung hjältar spännande, eftersom det bara beror på dina handlingar och inställning till dina andra karaktärer, du kan utveckla, men är inte begränsade till bara en gren av utveckling, liksom bara njuta av spelet.

Systemet med karaktärsutveckling i spelet & ndash; bezurovnevaya, som i spelet finns det ingen konflikt mellan raser och partier, och bara beror på dig, som du slåss.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more