Dina bokmärken

Undersea Solitaire Tripeaks

Alternativa namn:

Undersea Solitaire Tripeaks är ett patiensspel som du kan spela på mobila Android-enheter. Grafiken är mycket vacker och ljus som i en tecknad film. Undervattensvärlden är vackert tonsatt. Musik kommer att muntra upp dig medan du spelar.

Det här är ingen vanlig patiens, att spela Undersea Solitaire Tripeaks kommer att vara intressant för både barn och äldre.

Här möter du en invånare i djuphavet som heter Albert. Han är en krabba, väldigt sällskaplig och blir vän med många fiskar.

Hans dröm är att bygga en undervattensstad av drömmar där alla invånare kommer att känna sig bekväma. Hjälp Albert.

  • Lös patiensspel och samla belöningar
  • Rensa området från föremål som stör konstruktionen
  • Bygg byggnader, vägar och andra undervattenskonstruktioner
  • Kommunicera med invånarna i djupet och uppfylla deras önskemål

Det här är några av de saker du måste göra.

Spelet är inte vanligt, mycket mer intressant än enkla patiensspel, för här kommer du att ha något att spendera intjänade bonusar och belöningar på.

Familiar fish hjälper dig och ger dig värdefulla tips om hur du kan förbättra staden.

Förutom huvudaktiviteten finns det många minispel och pussel.

Play:

  1. Tre i rad
  2. Lösa logiska problem
  3. Kombinera artiklar

och mycket mer. Detta kommer inte att låta dig bli uttråkad och kommer att tillåta dig att tjäna fler bonusar och belöningar.

Förutom bostadshus och dekorationer kommer staden att behöva platser för rekreation. Öppna kaféer, restauranger och till och med stora arenor. Invånarna i undervattensmetropolen kommer att tacka dig för detta.

Spelet har genomfört en förändring av säsonger, vilket faktiskt inte händer i havets djup. Men lyckligtvis är detta en magisk värld. Här kan till och med alla invånare i djupet tala.

Att spela blir ännu mer intressant under säsongsbetonade helgdagar. Särskilda tävlingar hålls med priser där unika dekorationer och andra användbara föremål. Det är omöjligt att vinna unika presenter vid andra tillfällen, du får vänta ett helt år.

Sök efter uppdateringar och håll utkik efter ytterligare innehåll.

Chatta och tävla med andra spelare. Det finns en möjlighet att enas och skapa allianser. Så du kan hitta nya vänner i spelet eller bjuda in dina vänner att spela tillsammans. Hjälp varandra och slutför gemensamma uppgifter.

Butiken i spelet erbjuder att köpa dekorationer, boosters och många andra varor. Du kan betala för köp med riktiga pengar eller spelvaluta.

Besök spelet och handla dagligen så att du inte går miste om rabatterade varor och tjäna dagliga och veckovisa belöningar för ditt besök.

Spelet är väldigt roligt och hjälper dig att fly från vardagens bekymmer när du reser med kollektivtrafiken, vid lunchtid eller hemma.

För att använda alla funktioner måste du ha en Internetanslutning.

Du kan ladda ner

Undersea Solitaire Tripeaks gratis på Android genom att följa länken på den här sidan.

Börja spela nu för att hjälpa den ovanligt sällskapliga krabban att förverkliga sin dröm och bygga en undervattensstad!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more