Dina bokmärken

UFO Online

Alternativa namn: UFO, UFO

UFO Online & ndash; är en fri multiplayer-spel i stil med Postapokaliptika. Game UFO Online nätet & ndash; denna grymma värld av staden Mirny-41, världen efter 2024, när utlänningar på marken har sänts till den fruktansvärda virus som påverkade nästan hela mänskligheten. Några av de utlänningar kvar på jorden, medan huvuddelen av dem av någon anledning flög iväg. De överlevande människor som gett efter för viruset och inte muterat, och nu slåss med sin egen sort, och nykomlingarna.

minimiSystemKraven för spelet:

- Processor: Intel Pentium & reg; 4 2. 5 GHz eller motsvarande

- RAM 1 GB

- Grafikkort: Radeon 9800 eller GeForce 6600 med 128 MB grafikminne (kräver Shader 2. 0)

- Nätverksanslutning - 64 kbps

- Hårddisk: 500 MB ledigt utrymme

Gå i spelet UFO Online kräver hämta och installera speciell programvara som optimerar processen av spelet och uppdateras automatiskt. Då UFO Online Online-registrering uppmanas att ange ett smeknamn (den önskade spelets namn), lösenord, e-post, komma överens med spelregler och ta användaravtalet. Var noga med att ange koden i bilden, vilket förhindrar bots i spelet. För ert stöd och möjligheter till nätverkande med likasinnade fans och det här spelet har en gemenskap VKontakte och Facebook, som är särskilt användbart om servern är under underhåll.

UFO Online online spel är indelat i sektorer som kommer att flytta din karaktär. Efter att ha flyttat den kommer att behöva lite tid att koppla av. I vissa delar av byggnaden kommer att placeras eller hela byar, som ger dig möjlighet att använda speltjänster, såsom:

- & laquo; Shop & raquo ;,

- & laquo; Lager & raquo ;,

- & laquo; Arena & raquo; och andra.

När du spelar spelet & nbsp; UFO Online på nätet, sedan din karaktär kommer att ha sex huvudegenskaper: & nbsp;

silyl, & nbsp;

- Snabbhet,

- konstitutionen,

- Perception,

- Intelligence,

- utstrålning.

& nbsp; Ju högre egenskaper karaktär, mindre erfarenhet han kommer att behöva för att få en viss färdighet. Med hjälp av en ad hoc-grupp av kompetens och laquo; Utbildning & raquo; du kan utveckla din karaktär. Din karaktär kommer att ha en ryggsäck och fångade personliga saker. Dessa saker du kan sälja, byta byteshandel med en annan spelare eller & ndash; om saker och ting trofé & ndash; förlora dem vid döden. Om ryggsäcken är överbelastad, kommer en del av saker måste bli av med.

vapen har flera klasser som är beroende av den taktiska syftet med en viss typ av vapen. När du börjar spela spelet online & nbsp; UFO Online, kommer du att få grundläggande vapen & ndash; pistol, och med tillväxtnivån hos tecken du kommer att ha tillgång till andra typer av vapen, såsom:

- gevär, & nbsp;

- kulsprutor, & nbsp;

- vapen för strid i öppna ytor.

& nbsp; Varje vapen har sin egen individuella egenskaper som bör beaktas innan du spelar i UFO Online.

Striderna i spelet utförs i steg. För att bli framgångsrik i UFO Online spela med fördel tillbringa den tid som avsatts för att planera nästa steg i kampen. Då alla tecken förlora sina handlingar. Striden fortsätter så länge ditt lag inte vinner eller tills din soldat dödas fiende. Om ditt lag vinner, kan du samla alla troféer som finns kvar efter de besegrade fiender. Om du vill attackera någon annan spelare, kontrollera om att tillåta en attack i denna sektor. Men se upp & ndash; om vid tidpunkten för striden kommer plötsligt avbryta din Internet-anslutning, kommer din karaktär kvar i strid och andra tecken kan orsaka skador upp till mordet. Alla strids platser i spelet är unika, uppdelat i celler och har en egen landskapet.

Online Game & nbsp; UFO Online tillåter spelare att handla, besöka butikerna, sälja sina ägodelar till andra. Dessutom, handelsförbindelserna är möjlig endast mellan riktiga människor, är avtalen inte genereras automatiskt.

Registrera dig & nbsp; UFO Online öppnas framför dig en möjlighet att visa upp sig som stora fighters, som visste ingen rädsla, lysande strategi och taktik och att nå toppen i det här spelet.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more