Dina bokmärken

Äventyr i Toscana

Alternativa namn:

Tuscany Adventure gårdsspel för mobila enheter. Här kommer du att se vacker ljus grafik i tecknad stil. Musiken är rolig och karaktärerna är positiva.

I det här spelet måste du bli assistent till en tjej som heter Olivia. Hjälp henne att rädda sin gård från den lokala grevens intrång. Förvandla en nedgången gård till ett blomstrande företag.

För att allt ska fungera måste du göra en massa saker:

  • Utforska området runt dig steg för steg
  • Ryd mark för nya fält och produktionsbyggnader
  • Ta hand om djur och fåglar
  • Producera varor till salu
  • Träffa alla grannar runt gården
  • Slutför uppgifter för att tjäna pengar och erfarenhet

Att spela Tuscany Adventure kommer inte att vara alltför svårt, men du bör inte slappna av heller.

Huvuduppgiften är att skaffa material för utbyggnad av gårds- och byggnadsbyggnader. För att göra detta måste ett nytt territorium annekteras. Det förbrukar energi, som de flesta spel i den här genren. Ibland kan den fyllas på genom att hitta en viss typ av växt under kampanjen. Annars måste du vänta på påfyllning av lager.

I väntan kommer det att finnas möjlighet att ta hand om åkrarna, ta hand om djur och producera mat.

Du kommer att kunna välja stil på byggnader, dekorera territoriet med dekorativa element som du väljer. Du bestämmer själv var du ska placera byggnaderna, göra gården kompakt eller, tvärtom, ockupera ett enormt territorium.

Chatta med andra spelare, bjud in dina vänner och spela tillsammans online. Skapa allianser och be andra spelare att hjälpa dig, hjälp dig själv. Klara gemensamma uppgifter och delta i tävlingar.

Det är önskvärt att det endast finns aktiva spelare i föreningen, annars blir det svårt att få de mest värdefulla priserna under tävlingen.

Använd den inbyggda chatten för att kommunicera.

Spelet kräver regelbunden uppmärksamhet, eftersom en så stor gård inte kan lämnas utan tillsyn under lång tid. Logga in i spelet varje dag och få dagliga och veckovisa inloggnings- och aktivitetsbelöningar.

Säsongens helgdagar och tiden för stora sportevenemang är bättre att inte missa. På sådana dagar kommer du att få möjlighet att få unika priser genom att delta i temaevenemang med intressanta tävlingar.

Utvecklarna stödjer aktivt spelet. Uppdateringar släpps regelbundet med nya inredningsartiklar, roliga tävlingar och annat innehåll.

I spelbutiken kan du utveckla din gård lite snabbare och köpa de saknade resurserna, energin eller inredningsföremålen. Vissa av varorna är tillgängliga för valuta i spelet, vissa endast för riktiga pengar. Det är inte nödvändigt att göra köp för pengar, men på så sätt kan du stötta utvecklarna ekonomiskt om du vill. Sortimentet uppdateras regelbundet, det finns generösa rabatter inför semestern.

Tuscany Adventure gratis nedladdning för Android, du kan följa länken på denna sida.

Gå med nu för att förhindra att den lokala greven förolämpar den vänliga Olivia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more