Dina bokmärken

Three Kingdoms

Alternativa namn: 3 Kingdom

tre kungadömena Online & ndash; Kostnadsfri trådlös multiplayer online role-playing game är en skapelse av studion IT Territory. Tre kungadömena Online spel är mycket lik en mycket berömd och älskad av alla spelare har webbläsarbaserad rollspel Fight Club, men bortsett från likheterna, våra spel har några fundamentala skillnader och ett par nyheter som förvandlar bra gameplay.

Gå i spelet tre kungadömena kommer inte ta mycket av din tid och är en mycket enkel prodeduroy. Du behöver bara ange namnet på din spelkaraktär, lösenord för åtkomst till spelet, och e-postadress. På denna adress kommer du att få ett e-postmeddelande om att registreringen av de tre kungadömena är klar. Spelet i sig är en webbläsare, för detta är det absolut inte kräver vashemmu & laquo; strykjärn och raquo;. Allt du behöver & ndash; vilken dator som helst med en internetuppkoppling och en webbläsare.

Händelser i spelet kretsar kring den eviga konfrontation mellan de två stora nationer. Höjdpunkten med spelet är att här finns det ingen usurpatorerna och försvarare, negativa och positiva tecken. Och dessa två tävlingar kämpar för rätten att kolonisera fria area på den gång på gång inkräktat på styrkan i sina motståndare. Tre kungadömena Online spel, baserat på den ideologi som antogs av vägran & laquo; svartvitt & raquo; samarbete, alla spelare lika och smidig som kan göra så ädla gärningar, och inte så.

En annan intressant funktion är att spelet tre kungadömena Online, ursprungligen tänkt som en webbläsare, kan skryta med en lätt klient spel, som alltid är tillgänglig för nedladdning direkt från den officiella webbplatsen för spelet. Detta för att säkerställa att i händelse av eventuella problem med din webbläsare, kan du alltid möjlighet att komma in i spelet.

stridssystemet i spelet är tur-baserade, som alltid. Allt som är i den arsenal av din karaktär från början & ndash; bara några slag och ett par trollformler, men med varje ökning i nivån på din magiska boken kommer att uppdateras och kommer att öka den totala kunskapsnivån, och din karaktär kommer att lära sig mer och mer militär utrustning. Egentligen liknar och med din garderob och arsenal. Till att börja, du kommer praktiskt taget utan något, men efter att ha tillbringat en viss tid i spelet, fick du tillräckligt med spelutrustning och en solid arsenal. Och allt du behöver göra & ndash; förstöra ett par blodtörstiga monster. Spela online spel tre kungadömena kommer att älska alla som kampen fans och finsmakare av intressanta berättelser och mystiska berättelser.

I de tre kungadömena spelet ska bli intressant att fans av uppdrag det, eftersom spelet är en riktig guldgruva för alla som älskar att utföra speluppgifter. Fördelen med mångfald och variation i komplexiteten i mycket stora, så uttråkad verkligen inte behöver. Faktiskt, förutom militära åtgärder, du kan alltid göra något för själen. Mellan våldsamma blodiga slagsmål kommer du att kunna göra insamling och bearbetning av resurser zalevareniem eller smide vapen och ammunition. Om du väljer yrke juvelerare, kan du säkert räkna med en solid pribyi. I princip finns det mer än bara ett yrke som fiske. Att gå bortom stadsgränsen, måste du alltid hålla ett öra till ön eftersom du säker på kommer att vänta obarmhärtiga och fruktansvärda monster, och håller med om att kampen mot en allvarlig motståndare, med hjälp av ett fiskespö eller hacka gruvarbetare & ndash; inte den bästa idén. Spela Three Kingdoms du kommer att bli mycket mer intressant om du går med dina kolleger kamrater. I spelet finns det en mycket intressant läge & ndash; jakt läge. Så, att komma till ett visst område på kartan, du får se alla de närvarande på det, och monster att välja fienden sig kapabel. Om du inte vill slåss, då kan alltid posobirat olika ingredienser för dina drycker och drycker dig.

Så, om du är trött på monotonin i vardagen på kontoret, om du fortfarande pyr inne begäret resor och jakt efter äventyr, då detta spel kommer att älska dig och gör att du kan känna glädjen av spelet. Registrera dig och bevisa att vi förtjänar att bära titeln på den bästa!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more