Dina bokmärken

Trials Evolution: Gold Edition

Alternativa namn: Trials Evolution: Gold Edition

Systemkrav:

Processor: Intel Core ® 2 Duo E6700 eller AMD Athlon64 X2 6000 +

RAM: 2 GB och uppåt

Grafikkort: GeForce 8800 GT / Radeon HD 3850

Ledigt utrymme på hårddisken: 4 GB

Trials Evolution: Gold Edition - en specialutgåva av den populära arkadracing motorcyklar med tillgång till en mängd otroliga stunts och hoppar. I Gold Edition av spelet blev en del av den ursprungliga arcade och två tillägg till det - Riders of Doom och Origin of Pain.

Spel

Trials evolution gold edition 2013 inte kontrollera är komplex och i allmänhet ser ganska enkel. Spelet liknar den gamla åtta bitars pixel lopp på motorcyklar, men med mer intressanta och avancerad grafik. Som regel framför oss kommer att vara en motorcykel, som vi kommer att se bara från en vinkel - sida. Enligt motorcykeln kommer att bli något som liknar banan, liksom, eftersom vi sällan sker exakt rak, och kommer huvudsakligen umgås hoppa med stora stenblock på de andra stora stenblock, svängande plattformar, husbyggnad, brinnande oljeborrtorn utspridda från en jätte hjul dumprar och mycket mer. Den huvudsakliga uppgiften att ena alla spelnivåer Trials Evolution: Gold Edition är catchy väg att passera över en viss tid för att vinna en av de tre medaljer.

Risk - en ädel sak

Internet

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more