Dina bokmärken

Travianska riket

Alternativa namn: Travian Kingdom

Travian Kingdoms webbläsarspel släpptes i mars 2015. Det kommer att ta dig till antiken, när gallarna och romarna ständigt fanns i fiendskap och bevisade deras överlägsenhet. Men nu har tyskarna gått med i dem. När du tar ställning till en av företrädarna kommer du att hitta dig själv i de tjocka sakerna, bygga och utveckla staden, rekrytera trupper, leta efter allierade och slåss mot fiender.

För att spela Travian Kingdoms behöver du bara en dator och en Internetanslutning. Medan du är bekant med PC-hantering, förbereder utvecklarna en version som kommer att finnas tillgänglig på mobiltelefoner.

Som i vilken strategi som helst, måste många olika steg vidtas, med uppmärksamhet på detaljer som påverkar slutresultatet.

Om planerade möjligheter och möjliga händelser

Först av allt, välj din stam:

 • Germantsy
 • Gally
 • Rimlyane

Stav på folkets huvud måste du göra det starkt, så grannarna respekterar dig, och vissa var rädda. Först är det en liten by som är lätt att besegra, men gradvis blir den till en stad och sedan in i en befäst fästning. Säkra din armé:

 • vapen
 • Zhilem
 • Resursami

Neighboring relations behöver också uppmärksamhet, och du bör bestämma vem bland dem kommer att bli din motståndare och vem kommer att vara en allierad. Eftersom varje uppgörelse styrs av en riktig spelare, krävs detta för registrering av Travian Kingdoms.

Explorera möjligheterna till närliggande stammar innan de förklarar krig mot dem. Det är viktigt att du lyckas utveckla din egen armé, utrusta den med nödvändig erfarenhet och vapen för att säkerställa seger. I strider kommer du att kunna ta till sig nya jordar rik på mineraler; träbärande skogar; fält som växer korn. Framgångsrika uppdrag höjer din status och du kommer snart att utnämnas till kung eller kejsare.

Vi är bekräftade i battles

För att helst bedriva din kampanj behöver du känna till några av funktionerna i varje nation och nyanserna i striden.

 • Gall försvara bättre, försvara sina positioner.
 • German trupper visar iver och framgångsrikt attackera.
 • Den romerska legionen är det gyllene medelvärdet där båda möjligheterna är balanserade.
 • Medan man planterar en främmande stad använder krigarna katapulter och försöker förstöra fienden, gripa territorium.
 • Under den vanliga razzian - de är engagerade i rån.

Valet av rollen som en chef i Travian Kingdoms iPlayer bestämmer också utvecklingsvägen:

 • Guvernören är nära inblandad i ekonomin, men han måste betala för sitt välbefinnande.
 • Kungen multiplicerar militär makt och behandlar diplomatiska frågor. På skuldrorna ligger också vassalernas vård.

Externa attribut av Travian Kingdoms

Det första som skiljer Travian Kingdoms bland andra leksaker är förmågan att omvandla karaktärerna utåt och ge dem en traditionell look beroende på stammen (Gaul, Roman eller Tyska). Med kläder och alla slags näsor, ögon, mun, mustasch och frisyrer får de dem att se utseende eller godmodiga.

Trupperna attackerar dig kommer att kasta aggressivt utseende, men försvararna förblir lugna. Kontrastlinjer av stater identifieras enkelt om du tittar på kartan över området. Byggnaderna förändrar sitt utseende från stugorna till vackra byggnader i medeltiden.

Spelet släpptes som ett tillägg till Travianuniversumet, men det blev en separat version och lyckades godkänna tentamen om allmänhetens uppskattning. Den har bevarat de välutrustade spelfunktionerna, och de nya funktioner som har uppstått är mer oroade över externa attribut, som redan nämnts. Så spela, njut av den historiska historien med en militär-ekonomisk bias.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more