Dina bokmärken

Resenärer Rest

Alternativa namn:

Travellers Rest är en ekonomisk strategi med RPG-element. Du kan spela på PC eller bärbara datorer. Grafiken är pixlad, men samtidigt väldigt detaljerad och vacker, färgerna är mättade. Röstskådespeleriet görs i stil med retrospel, musiken hjälper till att skapa en unik atmosfär i spelet.

Tack vare den unika grafiken är prestandakraven inte stora, du kan spela bekvämt även på svaga datorer.

I det här spelet kommer du att hantera en taverna som ligger på en trång plats. Detta är mycket mer komplicerat än det verkar vid första anblicken, besökare kan ha ovanliga förfrågningar, men det är just sådana beställningar som gör att du kan tjäna mest.

Innan du börjar, gå igenom utbildning för att snabbt förstå kontrollerna tack vare tips som utarbetats av utvecklarna. Direkt efter detta kan du börja spela.

Det är mycket arbete som ska göras innan din krog blir lönsam:

  • Bygga och renovera lokaler
  • Odla grönsaker och frukter
  • Skaffa husdjur
  • Lär dig brygga öl och göra vin
  • Anställnings- och brandpersonal
  • Res på jakt efter recept och sällsynta ingredienser för exotiska rätter

Denna lilla lista kommer bara att lista de viktigaste aktiviteterna, men faktiskt ännu mer intressanta uppgifter väntar dig.

Till en början kommer anläggningen att vara mycket liten och kommer inte att kunna ta emot alla resenärer, men kommer att tillåta dig att få en liten inkomst. Välj vad du ska spendera dina intjänade pengar på klokt. Försök gissa vilken investering som gör att du kan öka din vinst snabbare.

I Rest Rest har ändringen av tid på dygnet och säsonger genomförts. Dessutom är även veckodagarna närvarande här. Var beredd på en fullsatt krog på helgerna och tyst under veckan.

Alla rätter som du serverar till dina gäster kräver tid att tillaga. Produkterna från vilka dessa rätter tillagas kommer inte att dyka upp från ingenstans på egen hand. Till exempel, för att servera bacon på bordet, måste du föda upp grisar, och samma sak med resten av proviantarna.

Den svåraste tiden att sköta hushållet kommer att vara under tillströmningen av besökare, eftersom du måste klara av att göra allt samtidigt. Det är de dagar som ger mest vinst.

Playing Travellers Rest är intressant eftersom utvecklarna försökte göra uppgifterna du kommer att stöta på så realistiska som möjligt, och de lyckades.

Grafiken, även om den är gjord i en pixelstil, som har blivit väldigt modern på sistone, ser ovanlig ut och hjälper dig att fördjupa dig i medeltidens atmosfär.

Du behöver inte internet för att ha kul. Allt du behöver göra är att ladda ner och installera spelet.

Travellers Rest-nedladdning gratis på PC kommer tyvärr inte att fungera. Du kan köpa spelet på Steam-portalen eller på utvecklarnas hemsida. Priset är litet för ett unikt spel som inte liknar de flesta andra projekt, det kan vara ännu lägre under försäljning. Kolla för att se om rabatter är tillgängliga just nu.

Börja spela just nu för att få erfarenhet av krogledning och ha en rolig tid!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more